GRANIČNI PRIJELAZI

U protekla dva dana evidentirano dvanaest zapljena droge

Na graničnom prijelazu u Metkoviću policija je uhitila 37-godišnjeg Marija Milosavljevića, državljanina Srbije kojeg se povezuje sa srpskim podzemljem.

Objavljeno 21. kolovoza 2013. u kategorijama: Crna kronika, Metković, News.

granicna-policija-rhTijekom protekla dva dana na graničnim prijelazima Metković, Klek, Mali Prolog i Karasovići evidentirano je 12 zapljena opojne droge. Kod ukupno 13 osoba pronađene su i oduzete manje količine marihuane i 252 komada lijekova koji se nalaze na listi opojnih droga. Radi se o dva državljanina RH, dva državljanina Francuske te po jednom državljaninu Cipra, Kosova, Bosne i Hercegovine, Albanije, SAD-a, Poljske, Njemačke, Kanade i Belgije koji su prekršajno sankcionirani sukladno odredbama Zakona o suzbijanju zlouporabe opojnih droga.

 

Na graničnom prijelazu Metković uhićen srpski mafijaš

Podsjetimo, 17. kolovoza na graničnom prijelazu u Metkoviću policija je uhitila 37-godišnjeg Marija Milosavljevića, državljanina Srbije kojeg se povezuje sa srpskim podzemljem. Nakon što je izveden pred Županijski sud u Zagrebu sudac istrage mu je odredio istražni zatvor.

Milosavljević je osumljičeni u sklopu akcije Border (afera s putovnicama) za krivotvorenje isprava i ovjeravanje neistinitog sadržaja. Pritvor mu je određen zbog opasnosti od bijega i mogućnosti ponavljanja djela.

Tereti ga se za krivotvorenje isprava u sklopu akcije koja je rezultirala uhićenjem sedmeročlane skupine Zvonka Šendulovića. Radi se o krivotvoriteljima koji su u razdoblju od 2006. do 2010. opskrbljivali kriminalce u regiji hrvatskim putovnicama.

Kako pišu srpski mediji, Milosavljević je u Beloj knjizi policije označen kao vodeći član novobeogradskog mafijaškog klana Dejana Stojanovića Keke.

Milosavljević je takođe bio uhićivan i nakon atentata na Zorana Đinđića 2003. godine u sklopu policijske akcije Sablja.

Autoškola Narona, Upis – 640px
Autoškola Narona – 640px

Komentari