Ostanimo u kontaktu

NASTAVLJAJU SE ZAPLJENE VEĆIH KOLIČINA DROGE

U predjelu podvozja pronađeno mu 20 paketa s ukupno 10,783 kg marihuane

Objavljeno prije

Zapljena marihuane

Ulaznoj graničnoj kontroli na Međunarodnom cestovnom graničnom prijelazu Karasovići danas, 5. veljače, u 5.40 sati, pristupilo je osobno vozilo albanskih nacionalnih oznaka kojim je upravljao 34-godišnji albanski državljanin.

Tijekom obavljanja granične kontrole posumnjalo se u krijumčarenje droge, te je temeljem naloga Županijskog suda u Dubrovniku obavljena detaljna pretraga vozila kada je u predjelu podvozja pronađeno 20 paketa s ukupno 10,783 kg marihuane čija bi vrijednost u uličnoj preprodaji dosegla iznos od oko 600 tisuća kuna.

Zbog sumnje da je počinio kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i prometa drogama osumnjičeni albanski državljanin će tijekom sutrašnjeg dana uz kaznenu prijavu biti predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave dubrovačko-neretvanske.

CESTA ZATVORENA ZA PROMET

Jedna osoba poginula u prometnoj nesreći u mjestu Popovići, očevid u tijeku

Objavljeno prije

Arhivska fotografija

Prema priopćenju Policijske uprave dubrovačko – neretvanske, danas je oko 15,20 sati na državnoj cesti D-8, u mjestu Popovići, u Konavlima, došlo do teške prometne nesreće u kojoj je smrtno stradala jedna osoba.

Navodno je do nesreće došlo nedaleko reciklažnog dvorišta, a neslužbene informacije govore kako je poginula vozačica osobnog vozila. U tijeku je očevid prometne nesreće nakon kojeg će biti poznato više detalja.

Promet na tom dijelu ceste u potpunosti je zatvoren, javila je PU Dubrovačko-neretvanska.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250

Najčitanije