Ostanimo u kontaktu

STOŽER CIVILNE ZAŠTITE DNŽ

U posljednjem danu zabilježeno 36 novih slučajeva zaraze koronavirusom, po jedan u Metkoviću i Opuzenu

Objavljeno prije

U Dubrovačko-neretvanskoj županiji u posljednja 24 sata zabilježeno je 36 novih slučajeva zaraze koronavirusom. Riječ je o 19 osoba iz Dubrovnika, devet iz Župe dubrovačke, četiri iz Blata, jednoj iz Metkovića i Opuzena te dvije osobe koje nemaju prebivalište na području naše županije.

Ukupno je zaraženo 16 osoba muškog spola te 20 ženskih osoba, a za njih 19 utvrđena je epidemiološka veza.

Izliječeno je 30 osoba: 11 iz Dubrovnika, šest iz Metkovića, četiri iz Vela Luke, tri iz Župe dubrovačke i Kule Norinske te po jedna iz Stona, Smokvice i Opuzena.

U OB Dubrovnik hospitalizirane su 33 osobe pozitivne na koronavirus, a četiri bolesnika su na odjelu intenzivne njege. Od toga se dva nalaze na respiratoru- neinvazivna ventilacija, a jedan na invanzivnoj ventilaciji. U posljednja 24 sata obrađeno je 145 uzoraka, a od početka pandemije analizirano je ukupno 19 562 uzorka.

U samoizolaciji je 977 osoba, a u posljednja 24 sata nije zabilježeno kršenje mjere samoizolacije. Od početka pandemije utvrđeno je ukupno 90 slučajeva kršenja samoizolacije.

Stožer CZ DNŽ i dalje apelira na građane da se drže svih propisanih mjera od strane Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo i Stožera civilne zaštite RH.

POČELA JE BOGATA BOŽIĆNO-NOVOGODIŠNJA NAGRADNA IGRA

Dalmata Jura Shop i ove godine nagrađuje, glavna nagrada 20.000 kuna!

Objavljeno prije

Dalmata Jura Shop i ove godine dariva svoje kupce. Glavna nagrada je poklon bon u vrijednosti 20 000 kuna, stoga dodite i ne propustite priliku da osvojite jednu od 60 vrijednih nagrada među kojima je televizor i perilica rublja.

Pravo sudjelovanja imaju svi kupci kupnjom proizvoda u vrijednosti od 25 KM (100 kuna) a igrati se može do izvlačenja koje je 09.01.2021. godine. Sretno!

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama14 300×250
Svadbeni salon Dalmata 300×250

Najčitanije