Ostanimo u kontaktu

STOŽER CIVILNE ZAŠTITE DNŽ

U posljednja 24 sata zabilježena 22 nova slučaja zaraze koronavirusom

Objavljeno prije

U Dubrovačko-neretvanskoj županiji u posljednja 24 sata zabilježena su 22 nova slučaja zaraze koronavirusom.

Radi se o 11 osoba muškog spola i 11 osoba ženskog spola: 15 iz Dubrovnika, tri iz Smokvice, dvije iz Vela Luke te jednoj iz Konavala i Župe dubrovačke.

Preminula je jedna muška osoba iz Dubrovnika (rođ. 1938.).

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Izliječeno je 28 osoba: osam iz Dubrovnika, pet iz Metkovića, četiri iz Ploča, tri iz Opuzena te dvije iz Blata, Konavala, Vele Luke i Župe dubrovačke.

U posljednja 24 sata obrađeno je 450 uzoraka, a od početka pandemije analizirano je ukupno 141 419 uzoraka.

U OB Dubrovnik hospitalizirana je 21 osoba pozitivna na koronavirus. Jedan pacijent zahtijeva intenzivnu skrb i nalazi se na respiratoru.

U samoizolaciji je 467 osoba, a u posljednja 24 sata nije zabilježen slučaj kršenja mjere samoizolacije. Od početka pandemije utvrđeno je ukupno 957 slučajeva kršenja samoizolacije.

Stožer CZ DNŽ i dalje apelira na građane da se drže svih propisanih mjera od strane Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo i Stožera civilne zaštite RH.

STOŽER CIVILNE ZAŠTITE DNŽ

Od 427 obrađenih uzoraka 35 je novih slučajeva zaraze koronavirusom

Objavljeno prije

U Dubrovačko-neretvanskoj županiji u posljednja 24 sata zabilježeno je 35 novih slučajeva zaraze koronavirusom.

Radi se o 20 osoba muškog spola i 15 osoba ženskog spola: 16 iz Dubrovnika, osam iz Vele Luke, pet iz Orebića, četiri iz Trpnja te jednoj iz Konavala i Korčule.

Izliječeno je 30 osoba: 13 iz Dubrovnika, osam iz Ploča, dvije iz Konavala, Metkovića, Vele Luke i Župe dubrovačke te jedna iz Lumbarde.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

U posljednja 24 sata obrađeno je 427 uzoraka, a od početka pandemije analizirano je ukupno 147 024 uzorka.

U OB Dubrovnik hospitalizirane su 24 osobe pozitivne na koronavirus, a tri pacijenta zahtijevaju intenzivnu skrb i nalaze se na respiratoru.

U samoizolaciji su 774 osobe, a u posljednja 24 sata nije utvrđen slučaj kršenja mjere samoizolacije. Od početka pandemije utvrđena su ukupno 963 slučaja kršenja samoizolacije.

Stožer CZ DNŽ i dalje apelira na građane da se drže svih propisanih mjera od strane Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo i Stožera civilne zaštite RH.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija S21 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije