Ostanimo u kontaktu

NERETVANSKA KVIZAŠKA LIGA

U petak zadnje kolo Luna pub kviza

Objavljeno prije

U petak u 20 sati u pločanskom cafe baru Luna održat će se deseto, zadnje kolo Neretvanske kvizaške lige.

Zbog ograničenog broja mjesta potrebno se prijaviti za sudjelovanje na kvizu putem inboxa Neretvanski pub kviz ili porukom na 095 9073586.

Plasman na kvizu se boduje za Neretvansku kvizašku ligu, a očekuje vas i šest lijepih nagrada: poklon bonovi od 300, 200 i 100 kn za konzumaciju pića u CB Luna za prva tri mjesta, jumbo pizza i piće u Fulina za četvrto, jumbo pizza i piće u Asterixa za peto i piće za LAKILUZER ekipu.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

DONACIJA 1,5 TONA MANDARINA

Policijska uprava dubrovačko-neretvanska usrećila kolege iz Petrinje i Gline

Objavljeno prije

Policijski službenici Policijske uprave dubrovačko-neretvanske ni gotovo 10 mjeseci nakon razornog potresa koji je prošle godine pogodio našu županiju, nisu zaboravili svoje kolege.

S načelnikom policijske uprave dubrovačko-neretvanske Ivanom Pavličevićem, zamjenikom načelnika policijske uprave Mirom Bajom, kao i policijskim službenicima s područja doline Neretve, dopremili su mandarine za sve zaposlenike Policijskih postaja Petrinja i Glina.

Navedeni poklon je znak zajedništva i prijateljstva prema svim policijskim službenicima i zaposlenicima spomenutih policijskih postaje, koje su najviše stradale u potresu. Mandarine je jučer, 21. listopada, osobno u Policijsku postaju Petrinja predao zamjenik načelnika Policijske uprave dubrovačko-neretvanske Miro Bajo.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija S21 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije