Ostanimo u kontaktu

SPORT I DRUŽENJE

U petak finale prvog Cageball turnira u Sportskom centru Metković

Objavljeno prije

Cageball turnir - Sportski centar Metković

Sutra, petak 15. srpnja, u Sportskom centru Metković igra se finale prvog Cageball turnira u našem gradu. Za treće mjesto borit će se dvije ekipe iz Ploča; Heroji strasti i Prži gaće deri gaće, dok će za prvo mjesto dvije domaće ekipe CB Time out i Amidža i prijatelji.

Utakmica za treće mjesto igra se u 20:30 sati. U 21:00 sat na rasporedu je revijalna utakmica cura iz ŽNK Neretva , dok se finalna utakmica igra u 21:30 sati.

Pozivaju se svi učesnici turnira, a i svi ostali ljubitelji ovog sporta da im se pridruže uz zajedničko druženje i roštilj koji će organizatori prirediti povodom završnice prvog turnira. Vidimo se!

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija S20 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije