Ostanimo u kontaktu
GALA HOME 1200px

UDRUGA DOBRA

U petak Dan otvorenih vrata i radionica u sklopu manifestacije Hrvatska volontira

Objavljeno prije

Udruga Dobra

Provedbom manifestacije Dana otvorenih vrata udruge 2018. u petak 25. svibnja 2018. godine u prostorijama volonterskog centra Udruge DOBRA održati će se Dan otvorenih vrata. Pozvani su svi zainteresirani građani da nas posjete u našem volonterskom centru.

Isti dan u prostorijama volonterskog centra Udruge DOBRA, organizirano je održavanje Kreativne radionice u sklopu manifestacije Hrvatska volontira. Planirana radionica održati će se od 15:30 do 18:00 sati. Svi zainteresirani, kao i volonteri Udruge DOBRA pozvani su na sudjelovanje u kreativnoj radionici.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

piše: Udruga DOBRA

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija S21 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije