Ostanimo u kontaktu

GIMNAZIJA METKOVIĆ

U petak bogat program u sklopu ‘Dnevne doze fizike’

Objavljeno prije

fizika-pl

Treću godinu zaredom družimo se na Dnevnoj dozi fizike – Danu otvorenih vrata Gimnazije Metković u prostorima Gimnazije Metković, 1. lipnja 2018.

Organiziramo sadržaje za male (od 5 do 11 godina) i velike znanstvenike. Naši učenici zadivit će vas zanimljivim pokusima, zabaviti u raznim radionicama, pomoći vam da izradite svog robota (Micro Bit), suočiti vas s propašću čovječanstva (Escape room sobe), izazvati vas na sudjelovanje u kvizu znanja i još mnogo toga. Program ovogodišnje Dnevne doze fizike možete pogledati na stranici: https://dnevnadozafizike.weebly.com/ddf-2018.html

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Dođite i družite se s nama!

Tekst/Foto: Gimnazija Metković

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija S21 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije