Ostanimo u kontaktu
MALIŠIĆ Full Banner 1200px

VRTIĆ U PARKU

U parku zabavno i kreativno na radionici Dječjeg vrtića Metković

Objavljeno prije

1104_vrtić u parku 21

Djelatnici Dječjeg vrtića Metković danas su u gradskom parku, u sklopu Dana otvorenih vrata vrtića, organizirali dječju kreativnu radionicu Vrtić u parku.

Vesela glazba iz parka koji se na tren pretvorio u vrtić iznenadila je građane koji su se u popodnevnim satima našli pored njega, a djeca su svoju kreativnost izraziti crtanjem.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Jedna od odgajateljica koje su sudjelovale na radionici, Ljubica Crnčević, rekla je da je radionica bila otvorena za svu djecu.

– Mogla su doći sva djeca, ne samo korisnici vrtića, nego i djeca iz cijeloga grada iz nižih razreda osnovne škole i zabaviti se ovdje. Mogli su crtati na foliji, a imamo i izrađene i leptire i mogli su ih bojati i raditi što god su htjeli – rekla je Crnčević.

Dio atmosfere iz parka možete vidjeti u fotogaleriji.

Marija Jeramaz

ZA OSOBNE POTREBE

17-godišnji mladić uzgajao indijsku konoplju

Objavljeno prije

Policijski službenici Policijske postaje Ploče su jučer, 13. srpnja, u poslijepodnevnim satima, držeći prismotru na brdu iznad mjesta Peračko Blato u Pločama, u zalijevanju manjeg nasada indijske konoplje zatekli 17-godišnjeg mladića.

Biljke su, svaka za sebe, bile posađene u kantama sa zemljom koje su se nalazile na djelomično kultiviranom zemljištu.

Kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da je maloljetnik indijsku konoplju uzgajao za osobne potrebe, ali i za dalju prodaju zbog čega je kazneno prijavljen za kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i promet drogama.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Policijska uprava dubrovačko-neretvanska

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Slatki blagdani Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije