Ostanimo u kontaktu

POZIV VLASNICIMA OPG-ova U POJEZERJU

U Otrić-Seocima u petak predavanje za podmjeru 6.3.1 ‘Potpora za mala obiteljska gospodarstva’

Objavljeno prije

Obavještavaju se vlasnici OPG-ova sa područja Općine Pojezerje da će se održati predavanje za podmjeru 6.3.1 ‘Potpora za mala obiteljska gospodarstva’.

Predavanje će se održati u zgradi Općine Pojezerje u naselju Otrić-Seoci, u petak, 15. listopada 2021. s početkom u 18 sati.

Općina Pojezerje

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

DONACIJA 1,5 TONA MANDARINA

Policijska uprava dubrovačko-neretvanska usrećila kolege iz Petrinje i Gline

Objavljeno prije

Policijski službenici Policijske uprave dubrovačko-neretvanske ni gotovo 10 mjeseci nakon razornog potresa koji je prošle godine pogodio našu županiju, nisu zaboravili svoje kolege.

S načelnikom policijske uprave dubrovačko-neretvanske Ivanom Pavličevićem, zamjenikom načelnika policijske uprave Mirom Bajom, kao i policijskim službenicima s područja doline Neretve, dopremili su mandarine za sve zaposlenike Policijskih postaja Petrinja i Glina.

Navedeni poklon je znak zajedništva i prijateljstva prema svim policijskim službenicima i zaposlenicima spomenutih policijskih postaje, koje su najviše stradale u potresu. Mandarine je jučer, 21. listopada, osobno u Policijsku postaju Petrinja predao zamjenik načelnika Policijske uprave dubrovačko-neretvanske Miro Bajo.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija S21 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije