Ostanimo u kontaktu

NERETVANSKA KVIZAŠKA LIGA

U osmom kvizu najbolji ‘Uhmelji’, ekipama ‘Javorov list’ i ‘Veterani’ drugo i treće mjesto

Objavljeno prije

Uhmelji su bili najbolji na osmom pub kvizu održanom u sklopu Neretvanske kvizaške lige u pločanskom CB Luna, a ukupno su upisali 96,5 bodova te su dobobili poklon bon od 300 kn za konzumaciju pića u CB Luna.

Drugoplasirana ekipa Javorov list, s 85,5 bodova, dobila je poklon bon u iznosu od 200 kuna, dok su trećeplasirani Veterani s 83,5 boda dobili bon u iznosu od 100 kuna. Jumbo pizzu i piće u Restoranu Fulin su zaslužili članovi ekipe Nema labavo, koji su sa 76,5 bodova zauzeli četvrto mjesto, dok je ekipa Na rubu znanja s bodom manje završila na petom mjestu te im je pripala jumbo pizza i piće u pločanskom fast foodu Asterix.

Piće u kategoriji lakiluzer odlučena je nakon igre pripetavanja, a od ekipe Sestre sretnija je bila ekipa Juraj Dobrila i Srebrenko Posavec. Na ovom kvizaškom druženju nastupilo je ukupno 14 ekipa.

PLESNA ŠKOLA CALYPSO

U petak počinju Ljetne plesne radionice na Trgu kralja Tomislava

Objavljeno prije

Plesna škola Calypso i ove godine u suradnji sa gradom Metkovićem organizira Ljetne plesne radionice koje će se održavati jednom tjedno tijekom srpnja i kolovoza 2020. godine u večernjim terminima na trgu kralja Tomislava.

Zabavite se uz plesni program za djecu i mlade, zaplešite u nagradnim Tik-Tok izazovima, uživajte u dobroj glazbi i veseloj atmosferi, a sve to uz pridržavanje svih epidemioloških mjera i preporuka.

Prva radionica na rasporedu je u petak 10. srpnja s početkom programa u 20.30 sati.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250

Najčitanije