Ostanimo u kontaktu
JURA SHOP – AKCIJA Vikend

NERETVANSKA KVIZAŠKA LIGA

U osmom kvizu najbolji ‘Uhmelji’, ekipama ‘Javorov list’ i ‘Veterani’ drugo i treće mjesto

Objavljeno prije

Uhmelji su bili najbolji na osmom pub kvizu održanom u sklopu Neretvanske kvizaške lige u pločanskom CB Luna, a ukupno su upisali 96,5 bodova te su dobobili poklon bon od 300 kn za konzumaciju pića u CB Luna.

Drugoplasirana ekipa Javorov list, s 85,5 bodova, dobila je poklon bon u iznosu od 200 kuna, dok su trećeplasirani Veterani s 83,5 boda dobili bon u iznosu od 100 kuna. Jumbo pizzu i piće u Restoranu Fulin su zaslužili članovi ekipe Nema labavo, koji su sa 76,5 bodova zauzeli četvrto mjesto, dok je ekipa Na rubu znanja s bodom manje završila na petom mjestu te im je pripala jumbo pizza i piće u pločanskom fast foodu Asterix.

Piće u kategoriji lakiluzer odlučena je nakon igre pripetavanja, a od ekipe Sestre sretnija je bila ekipa Juraj Dobrila i Srebrenko Posavec. Na ovom kvizaškom druženju nastupilo je ukupno 14 ekipa.

STOŽER CIVILNE ZAŠTITE DNŽ

U posljednja 24 sata zabilježena su 52 nova slučaja zaraze koronavirusom

Objavljeno prije

U Dubrovačko-neretvanskoj županiji u posljednja 24 sata zabilježena su 52 nova slučaja zaraze koronavirusom (16 utvrđeno brzim antigenskim testom). Radi se o 22 osobe iz Dubrovnika, osam iz Župe dubrovačke, pet iz Konavala i Vele Luke, dvije iz Metkovića, Ploča i Stona, jednoj iz Kule Norinske, Opuzena, Slivnog i s Mljeta te dvije osobe koje nemaju prebivalište na području naše županije.

Ukupno je zaražena 31 muška i 21 osoba ženskog spola, a 36 ih ima utvrđenu epidemiološku vezu.

Izliječeno je 85 osoba: 35 iz Dubrovnika, 15 iz Metkovića, 14 iz Ploča, četiri iz Konavala i Kule Norinske, tri iz Zažablja i Župe dubrovačke, dvije iz Opuzena i Pojezerja, jedna iz Orebića i dvije osobe koje nemaju prebivalište na području naše županije.

U posljednja 24 sata obrađena su 272 uzorka, a od početka pandemije analizirano je ukupno 60 575 uzoraka.

U OB Dubrovnik hospitalizirano je 68 osoba pozitivnih na koronavirus. Šest pacijenata zahtijeva intenzivnu skrb, od čega su četiri na invazivnoj ventilaciji, jedan na neinvazivnoj, a jedan na kisiku..

U samoizolaciji je 1105 osoba, a u posljednja 24 sata nije zabilježeno kršenje mjere samoizolacije. Od početka pandemije zabilježeno je ukupno 638 kršenja mjere samoizolacije.
Stožer CZ DNŽ i dalje apelira na građane da se drže svih propisanih mjera od strane Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo i Stožera civilne zaštite RH.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija Sl5 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije