Ostanimo u kontaktu

PETA SEZONA MTKVIZA

U osmom kolu pobjeda ‘Zvončića’, slijede ekipe ‘Smokovo’, ‘Ladno točeno’ i ‘Pjacari’

Objavljeno prije

Kao i obično, i ovaj četvrtak u Ćakuli je bio rezerviran za MTKviz gdje je održano osmo kolo pete sezone kviza.

Pobjeda je pripala ekipi Zvončići sa 770 bodova, dok je drugo mjesto osvojila ekipa Smokovo sa samo 10 bodova manje. Treće mjesto s po 755 bodova podijelile su ekipe Ladno točeno i Pjacari.

Najbolje ekipe osvojile su nagrade koje su pripremili restorani Narenta, Milano i Ham-ham te vinarija Veraja, a cafe bar Ćakula je jednu ekipu iznenadio pićem.

Sljedeće i posljednje ovogodišnje kolo MTKviza prije božićnih i novogodišnjih blagdana održat će se u petak 13. prosinca s malo ranijim početkom u 18:30. Nakon kviza za sve kvizaše i posjetitelje Ćakule organizatori pripremaju afterparty uz hranu i dobru glazbu kao zaključak još jedne uspješne kvizaške godine.

U galeriju pogledajte poredak te atmosferu s kviza:

OBILJEŽEN 13. DAN MIMOZA

Županija podržala akciju obilježavanja Nacionalnog dana borbe protiv raka vrata maternice

Objavljeno prije

Zamjenica župana Žaklina Marević sudjelovala je u akciji obilježavanja 13. Dana mimoza – Nacionalnog dana borbe protiv raka vrata maternice, u sklopu koje je u subotu ispred Sponze organizirana prodaja mimoza i dijeljenje informativnih letaka i brošura.

Cilj ove akcije je osvijestiti što veći broj žena o važnosti i načinima prevencije raka vrata maternice, koji godišnje u Hrvatskoj ugasi više od stotinu života, akcija se održava u organizaciji Hrvatske lige protiv raka i Lige protiv raka Dubrovnik, a nježan cvijet mimoze odabran je kao simbol ženstvenosti, ali i snage i otpornosti, budući da cvijeta unatoč zimi i hladnoći.

Novac prikupljen u ovoj akciji namijenjen je unaprjeđenju onkološke zaštite na našem području i socijalnoj pomoći liječenima od malignih bolesti.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250

Najčitanije