Ostanimo u kontaktu

OŠ STJEPAN RADIĆ

Vijeće roditelja organiziralo humanitarnu akciju za pomoć materijalno ugroženoj djeci

Objavljeno prije

Akciuja Skupljanja čepova, Vijeće roditelja OŠ Stjepan Radić

Vijeće roditelja OŠ Stjepan Radić iz Metkovića među učenicima pokrenulo je humanitarnu akciju sakupljanja plastičnih čepova. Ova hvale vrijedna akcija, po riječima predsjednice Vijeća Romane Gabrić imala je za cilj jačati ekološku svijest učenika i poticati kod djece osjećaj empatije za one koji su lošijeg imovinskog statusa. Prikupljene čepove preuzela je tvrtka Respekt iz Metkovića, a novac od prodaje će biti uplaćen na poseban račun za pomoć materijalno najugroženijoj djeci.

Ravnateljica OŠ Stjepan Radić, Božena Nikoletić je rekla kako je podržala ovu inicijativu od strane Vijeća roditelja, te da škola ima od prije dobra iskustva sa sličnim akcijama skupljanja papira i slično. Ravnateljica pozdravlja veliki odaziv djece i roditelja i kaže da će se ovakve akcije nastaviti, što mi iz svega srce pozdravljamo.

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama14 300×250
Svadbeni salon Dalmata 300×250

Najčitanije