Ostanimo u kontaktu

GRADSKI PARK METKOVIĆ

U organizaciji Udruge DOBRA obilježen Međunarodni dan mladih osoba

Objavljeno prije

Capture8

Jučer je Udruga DOBRA u sklopu projekta AKTIVA-POZITIVA organizirala obilježavanje Međunarodnog dana mladih osoba  u Gradskom parku Metković, s početkom u 17:00 h.

AKTIVA – POZITIVA! je projekt kojem je cilj unaprjeđenje kvalitete života mladih osoba na području doline Neretve kroz njihovo aktivno sudjelovanje u društvu, primjenom novih znanja i vještina stečenih kroz projektne aktivnosti. Prilikom obilježavanja svi zainteresirani imali su priliku sudjelovati na raznim radionicama, poslušati koncert domaćih mladih bendova, te informirati se o samom projektu i daljnjim aktivnostima uz promotivne materijale.

Kroz cijeli popodnevni i večernji program posjetitelji su mogli sudjelovati na dvije volonterske radionice, koje su uključivale radionicu za djecu i mlade gdje su sudionici izrađivali kazalište od recikliranog materijala, te cjelokupnu predstavu na temu Ezopovih basni. Radionicu je vodio Ivan Volarević.

Druga radionica je bila na temu plesa breakdance, tj. Breakdance workshop gdje su se učili osnovni koraci plesa, a radionicu je vodio Mateo Petrić.

Također je i održan koncert gdje su se predstavili mladi bendovi sa područja doline Neretve. Prvi bend je nastupao u sastavu: Maja Jakić – vokal, Tonći Dodig – bas, Dino Žderić – gitara, Domagoj Volarević – cajon.

Dok drugi bend pod nazivom Eho nastupio je u sastavu, vokali: Katarina Talajić, Tonća Šiljeg, Ivan Vladimir, gitara: Antonio Dominiković, saxophone: Marin Dominiković, rog/cajon: Lovre Laskač, bas/violina/cajon: Domagoj Volarević i klavijature: Luka Brečić.

Svim sudionicima osiguran je i Lonac iznenađenja koji se pripremio u suradnji i druženju s članovima i braniteljima Modro zelene zadruge i Zajednice braniteljskih zadruga.

Ovaj projekt se provodi u partnerstvu sa gradom Metković, Centrom za socijalnu skrb Metković i Srednjom poljoprivrednom i tehničkom školom Opuzen, te se financira iz sredstava Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.

FOTOGALERIJA

Nedjeljna idila na Ušću

Objavljeno prije

Mnoštvo ljudi, idilične prizore i ovoliku razina zena koja se rijetko viđa, jučer je na Ušću ovjekovječio Nikša Margeta u svome albumu “Sunday”. Fotografije dijelimo s vama, jer smo uvjereni da ovolika razina opuštenosti mora djelovati na vas i uljepšati vam ponedjeljak.

Nastavi čitati
BP OKTAN 300×250

Najčitanije