Ostanimo u kontaktu

HUMANITARNI KONCERT ZA MARIJA SKOČIBUŠIĆA

U organizaciji banda ‘Dudov Svilac’ u ‘Ćakuli’ prikupljeno 4.000,00 kuna pomoći

Objavljeno prije

Ćakula, Humanitarni koncert za Marija

Caffe bar Ćakula sinoć je bila je dobar domaćin humanitarnog koncerta za našeg Marija Skočibušića, kojemu je neophodan lijek za tešku bolest. Organizator ovog humanog događaja je grupa „Dudov Svilac“, s vokalnom solisticom Josipom Batinović.

Zbog visoke cijene lijeka Metković je ponovo pokazao svoje veliko srce i svatko je na svoj način pokušao pomoći našem sugrađaninu koji se bori sa teškom bolešću. Uz dobro organiziranu večer Dudov Svilac i Ćakula su ovom lijepom i humanom gestom samo potvrdili da je empatija jedna od najbitnijih stvari u životu, jer ako ima empatije, dođe i novac, koji je u ovom konkretnom slučaju završio u rukama potrebitog.

Na koncertu je ukupno skupljeno pohvalnih 4.000,00 kuna. Lijepo je što su svi metkovski kafići organizirali „humanitarnu kavu“, odnosno dio novca od ispijenih kava išao je kao pomoć našem sugrađaninu. Također, jučer tijekom cijelog dana novac od kava u Caffe baru Frankie išao je u humanitarni fond za Marija Skočibušića.

Dio atmosfere iz Ćakule donosimo u foto galeriji:

FOTOGALERIJA

Nedjeljna idila na Ušću

Objavljeno prije

Mnoštvo ljudi, idilične prizore i ovoliku razina zena koja se rijetko viđa, jučer je na Ušću ovjekovječio Nikša Margeta u svome albumu “Sunday”. Fotografije dijelimo s vama, jer smo uvjereni da ovolika razina opuštenosti mora djelovati na vas i uljepšati vam ponedjeljak.

Nastavi čitati
NEXTBIKE 300x250px
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250

Najčitanije