Ostanimo u kontaktu
Dalmata Jura shop LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

DIGITALNA COVID PUTOVNICA NA LICU MJESTA

U Opuzenu otvoreno još jedno komercijalno testno mjesto na Covid

Objavljeno prije

Zbog povećane potrebe za Covid testiranjem posebice za turiste otvoreno još jedno testno mjesto u Opuzenu, na lokaciji Zagrebačka 6, preko puta ambulante.

Testiranje se provodi po principu komercijalnog testiranja te osobe odmah na licu mjesta dobiju papirnato i na mail nalaz, tj. EU digital covid putovnicu.

Isto tako provodimo organizirana Covid testiranja za svadbe, evente ili veće grupe, uz zagarantiran popust.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Testiranje se provodi svakim danom od 19:00-20:00, predbilježbe nisu potrebne. Moguće je dobiti i drugi termin uz dogovor.

Za sve informacije ili upite možete nazvati 091/365-1010 ili mail antigentest.hr@gmail.com.

Antigenski test

GRADSKI PARK

Započeli Dani Neretvanske kneževine

Objavljeno prije

U organizaciji Turističke zajednice grada Metkovića u Gradskome parku u četvrtak je započela manifestacija Dani Neretvanske kneževine, koja traje do subote, 13. kolovoza.

U današnjem dijelu programa na rasporedu je bila srednjovjekovna predstava, kuhala se srednjovjekovna hrana, a najmlađi su se okušali u streličarstvu. Osim druženja s vitezovima, publika je s njima odmjerila snage i u vuči konopa, a za kraj je održana i bitka vitezova. U programu su sudjelovali Vitezovi hercega Stjepana Kosače (Stolac, BiH) te Gradska straža Šibenik.

Manifestacija se nastavlja i sutra. Metkovsko amatersko kazalište će na Neretvi i prostoru Velike rive izvesti uprizorenje „O Metkoviću prvi put“ – Dekonstrukcija: Prema tužbi carinika Stanka Sladinovića, zabilježeno u knjizi tužbi izvani dana 30. siječnja 1422., Državni  arhiv u Dubrovniku. Scenarij i režiju potpisuje Radovan Marčić, a sudjeluju još članovi KUD-a Metković te UL Veterani IV. gardijske brigade DNŽ.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

U sklopu manifestacije, a povodom 600. obljetnice od prvoga pisanoga spomena grada Metkovića, U Gradskome parku postavljena je i izložba ‘CORONA (lat. corona: vijenac, kruna) u povijesti Metkovića”. Kroz ovu izložbu postavljenu u Gradskom parku možete saznati nešto o prošlosti Metkovića, fotografirati se kao jedan od vladara i ponijeti fotosuvenir.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Jastučići s čokoladom 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije