'BELLE ARTI' OTVORIO VRATA NA NOVOJ ADRESI

U novom i osunčanijem prostoru frizerskog salona Matilde Primorac bolja usluga i ugođaj

Objavljeno 18. listopada 2017. u kategorijama: Foto Galerija, Metković, News.

Otvorenje Belle Arti (9)

Galerija

Frizerski salon Belle Arti Matilde Primorac danas je, uz prigodno slavlje i domijenak, otvorio svoja vrata na novoj adresi, Oca Ante Gabrića 4.

Na proslavu u novom prostoru pored Osnovne glazbene škole bili su pozvani svi sugrađani, a nitko od prisutnih nije krio uduševljenje novim prostorom.

Vlasnica salona Belle Arti, Matilda Primorac, rekla je da se na promjenu lokacije odlučila kako bi klijentima pružila još bolju uslugu i bolji ugođaj.

– Već sedam godina imam svoj frizerski salon i sad smo se odlučili preseliti u malo sunčaniji dio grada. Ovo je novi, veći i osunčaniji prostor. Svojim klijentima, kao i do sad, želimo pružiti najbolje što se tiče njege njihove kose i što se tiče prostora u koji mogu doći, opustit se i uživati par sati. S kolegicom Jelenom Markotom radim već dugo godina, a s nama je i stažistica Danijela Vučić, kao i naše naučnice i pomoćnice Sofija i Josipa. Danas se sve nosi i pratimo sve stilove, ali u modi je najviše zdrava i njegovana kosa. Uvijek su nam važni rad, odgovornost i organizacija, ali danas feštamo i na proslavu smo pozvali prijatelje, rodbinu, bliske klijente i naše sugrađane – kazala je Primorac.

Salon s radom počinje već sutra (četvrtak) u 13 sati, a mi vam dio ugođaja s otvorenja donosimo u fotogaleriji.

Autoškola Narona, Upis – 640px
Autoškola Narona – 640px

Komentari