Ostanimo u kontaktu

RASKRIŽJE KOD STARE KARLOVAČKE

U noćnim satima od 24 do 27. travnja izvoditi će se radovi na prekopu raskrižja u Zvonimirovoj

Objavljeno prije

radovi-na-ulici

Obavještavamo cijenjene stanare u blizini raskrižja ulica Kralja Zvonimira, A. G. Matoša i Mobine da ćemo od 24. do 27. travnja 2017. godine u noćnim satima u vremenu od 22:00 do 05:00 sati izvoditi radove prekopa raskrižja u svrhu polaganja energetskih kabela.

Za noćni termin smo se odlučili zbog nemogućnosti preusmjeravanja prometa u dnevnim satima, a imajući u vidu da je promet preko mosta ograničen na jedan kolnički trak, kako ne bismo stvarali prometni čep i na drugom dijelu grada.

Ljubazno molimo cijenjene stanare na razumijevanje i strpljenje, budući će buka u tom vremenu biti nešto povećana zbog rada građevinskih strojeva.

HEP-ODS d.o.o. ZAGREB
ELEKTRODALMACIJA  SPLIT
POGON METKOVIĆ

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250

Najčitanije