Ostanimo u kontaktu

BICIKLISTIČKI KLUB METKOVIĆ

U nedjelju se održava biciklistička utrka XCP Stipe Čamber

Objavljeno prije

Dana 9.02.2020.g. (nedjelja) u Vidu u vremenu od 13 – 16 sati održat će se biciklistička utrka XCP Stipe Čamber.

Start utrke je u 13 sati ispred Arheološkog muzeja Narona (Vid) gdje je i cilj. Ruta utrke je Vid, Prud, Dragovija, Nova Sela, Vreštica, Podgrede, Kešine brig, Dragovija, Mrtvački put, Pod Gajem, Ulica Dr. Franje Tuđmana, Ulica Ledene Gospe, Lenjak, Ulica Ante Taslaka, Naronski trg (cilj).

Promet za sva vozila radi sigurnosti natjecatelja će biti zatvoren od 13,30-16,00 sati u Ulici Ante Taslaka od raskrižja s Ulicom Lenjak do Arheološkog muzeja Narona.

Ostale ulice i mjesta će biti otvoreni za promet stoga molimo sve mještane za pojačani oprez i da postupaju po naputcima redara i HGSS koji će se nalaziti cijelom dužinom staze kako ne bi došlo do neželjenih posljedica.

SAMOIZOLACIJA

‘Dica Zagrebačke’ priredila show u Zagrebačkoj ulici

Objavljeno prije

Danas od podne u Zagrebačkoj ulici događa se pravi mali show, koji su priredila Dica Zagrebačke ulice predvođena Tomislavom Batinovićem, i sve to, naravno u propisanom razmaku jedan od drugog.

Preko razglasa su se puštale domoljubne i duhovne pjesme, a lijepo vrijeme mještane je izmamilo na sunce, na njihove prozore i balkone te možemo reći da je danas u Zagrebačkoj moral bio na nivou…

– Neka mladosti! Dosta je ovog zastrašivanja u medijima i ovih strogih mjera… bar ovako da se muzika čuje, da nas malo opusti… – rekla je starija mještana Zagrebačke ulice.

Također, večeras za 20 sati Dica Zagrebačke su najavili izvedbu domoljubne pjesme Moja Domovina, kojom se priključuju nacionalnoj akciji koja ide u znak potpore svima onima koji najviše trpe i teško proživljavaju ovu krizu te pozivaju sve sumještane da im se priključe uz poruku ‘Neka vide da nas ima’, rekao nam je inicijator današnjeg showa u Zagrebačkoj, Tomislav Batinović.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama1 300×250
Grey&Pardino Pub Kviz 300px

Najčitanije