Ostanimo u kontaktu

GASTRO NATJECANJE

U Mliništu u subotu natjecanje u spremanju plotica

Objavljeno prije

bruet plotice

Foto: ilustracija

Udruga lađara Vidonje Mlinište organizira natjecanje u spremanju poznate riblje vrste plotice u Mliništu koje će se održati 17. 03. na badu, pored župne crkve.

Sve ekipe su dužne osigurati plinsko kuhalo, plin, potrebno posuđe i, naravno, plotice, a tri najbolje nagrađujemo vrijednim nagradama. Također, tu je i nagrada za najbolju dekoraciju stola.

Prijave u inbox stranice i na broj telefona: 099 670 5122 (Ivan).

Prijaviti se možete do četvrtka, 15. 03.

Ploticijada 2018.

Zbog loših vremenskih prilika Ploticijada će se održati 17. ožujka u izletištu restorana Adria u Badžuli s početkom u 17 sati. 

SHISHA BAR

Najluđu noć u godini provedite u The Best caffeu

Objavljeno prije

TheBestCaffe-ShishaBar1024

Pred sezonu najboljih partya u gradu The Best caffe svoja vrata je otvorio na novoj lokaciji.S naglaskom na Shisha bar smjestio se između Carpe Diema i Amadeusa (u prostoru bivšeg Art caffe-a), svojim posjetiteljima pruža vrhunske noćne zabave te u ugodnom ambijentu opuštanje uz razne tople napitke.

Pazeći na navike svojih posjetitelja The Best caffe u najluđu noć u godini ulazi širom otvorenih vrata. Uz promotivne cijene pića, svojim vjernim posjetiteljima pripremili su Jack i Johnnie party, dok će se za odličnu atmosferu pobrinut DJ Ante.

Svoj stol možete besplatno rezervirati na broj +385 95 5047 478 ili putem inboxa fb stranica The Best caffe i Coco club.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250

Najčitanije