Ostanimo u kontaktu

PRVA BEBA U ŽUPANIJI DUBROVAČKA DJEVOJČICA

U Metkoviću prvog dana nove godine rodilo se muško

Objavljeno prije

Dom zdravlja Metković

Jučer, 1. siječnja 2016. u rodilištu Doma zdravlja Metković u 16:30 sati rođeno je zdravo muško novorođenče, teško 2.800 g, dugo 47 cm. Roditelji su Ana i Zoran Pavlović. Majka i dijete su odlično. Sretnim roditeljima i rodbini od sveg srca čestitamo!!!

Prva ovogodišnja beba u Županiji je dubrovačka djevojčica Nicol Zvono, rođena 1. siječnja u 3:44 sata u Općoj bolnici Dubrovnik. Roditelji curice teške 3,35 kilograma i duge 50 centimetara su supružnici Zvono iz Mlina.

Veseli nas rođenje svakog djeteta jer su nam na žalost demografski podatci za prošlu godinu vrlo zabrinjavajuće. U Hrvatskoj je u prošloj godini umrlo 13.000 ljudi više nego što je rođeno, a to je kao da je nestao grad poput Metkovića.

Zato još jednom našim Pavlovićima i obitelji Zvono iz Mlina iskrene čestitke od redakcije Metkovic NEWs-a!

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija S20 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije