UDOBNA I KVALITETNA OBUĆA

U Metkoviću otvorena trgovina obućom ‘Kopitarna’

Objavljeno 30. studenoga 2017. u kategorijama: Foto Galerija, Metković, News.

Kopitarna 16

Galerija

Danas je u Metkoviću, na adresi Gundulićeva 20, svoja vrata otvorila poznata trgovina kvalitetnom obućom Kopitarna Sevnica.

Otvorenju je, uz građane, prisustvovala i direktorica marketinga u Kopitarni Tatjana Šinkovec te direktor Kopitarne u Hrvatskoj Andrija Gelemanović i vršiteljica dužnosti direktora Kopitarne Sevnica iz Slovenije Marica Grm koji su srdačno dočekali goste i održali prigodne govore.

Kopitarna Sevnica tvrtka je koja se može pohvaliti sa 130 godina kontinuiranog rada. Ukupno ima 40 poslovnica u Sloveniji, Hrvatskoj i Srbiji, a poslovnica u Metkoviću je devetnaesta u Hrvatskoj.

Marica Grm rekla je da je Kopitarna poznata po proizvodni obuće od prirodnih materijala i radne zaštitne obuće.

– Kopitarna Sevnica dugogodišnji je proizvođač kalupa za obućarsku industriju, ali sad najviše proizvodimo modnu obuću za ljeto i za zimu, kao što su papuče.  To radimo najviše od prirodnih materijala kao što je koža ili drvo od kojih radimo džonove. Proizvodimo i dosta radne zaštitne obuće koja se nosi u vrtićima, ugostitetljstvu, školama, u bolnicama… To su naši najpoznatiji proizvodi koje nudimo našim kupcima – kazala je Grm.

Tatjana Šinkovec kazala je da se Kopitarna ističe uspješnim spajanjem modernog i udobnog u proizvodnji obuće.

– Mislim da se u zadnje vrijeme možemo pohvaliti ponudom jako lijepe anatomske i modne obuće za ljeto i proljeće, a uz to nudimo i kvalitetne europske brendove. Spojili smo modu uz komfort. Danas je jako teško postići da nešto bude i lijepo i ugodno, ali mislim da nam je to uspjelo na neki super način. U to nas uvjeravaju i kupci jer nam promet raste i dobivamo pohvale. U tome su nam pomogli i dizajneri kao što je Mauro Massarotto. S nama sada radi i jedna dizajnerica iz Varaždina koju smo zaposlili i šaljemo je u Milan na dodatno školovanje kako bismo proširili naš tim za razvoj obuće i u tome bili još bolji – rekla je Šinkovec.

Direktor Kopitarne u Hrvatskoj Andrija Gelemanović kazao je poslovnica u Metkoviću otvorena kako bi se njihovo poslovanje proširilo i na sam jug Hrvatske i udovoljilo većoj potražnji.

– Za Metković smo se odlučili zbog toga što je na južnom dijelu Hrvatske gdje do sad nismo imali prodavaonicu. Najjužnije nam je bio Split. Međutim, potrebe naših kupaca su puno veće, imali smo upite iz Dubrovnika, sa Pelješca i Korčule, pa, na kraju krajeva, i iz Metkovića i jednostavno je logično rješenje bilo da dođemo u Metković. Sljedeća prodavaonica će se otvoriti u Dubrovniku, da se još malo, do kraja Hrvatske, proširimo na jug, a što se trgovine u Metkoviću tiče, nadam se da će ljudi prepoznati kvalitetu koju mi nudimo i brend koji nosimo sa sobom te da ćemo i ostati na ovom tržištu – kazao je Gelemanović.

Predstavnici Kopitarne goste su počastili domjenkom i podijelili im prigodne poklone, a novu i udobnu obuću u metkovskoj Kopitarni možete kupiti od ponedjeljka do petka između 8 i 20 sati, a subotom između 8 i 13 sati.

Autoškola Narona, Upis – 640px
Autoškola Narona – 640px

Komentari