Ostanimo u kontaktu
MALIŠIĆ Full Banner 1200px

OSNIVAČKA SKUPŠTINA

U Metkoviću osnovan Klub liječenih alkoholičara

Objavljeno prije

Osnivačka skupština Kluba liječenih alkoholičara

Sinoć je u Metkoviću u prostorijama Gradske knjižnice održana osnivačka skupština Kluba liječenih alkoholičara. U sklopu nje je održan okrugli stol na kojem su govorili dr. Asja Palinić-Cvitanović, gđa. Jelka Šegedin, koja vodi klub liječenih alkoholičara u Dubrovniku, gospodin Vatroslav Vugdelija ispred Centra za socijalnu skrb, gđa. Martina Nirić iz županijskog Zavoda za javno zdravstvo te inicijator ove ideje Ivana Cindrić koja nam je objasnila kako je došlo do osnivanja:

– Zaposlena sam kao socijalni radnik u Centru za socijalnu skrb Split, s obzirom da sam sada neko dulje vrijeme kuću u Metkoviću, a da sam završila temeljni edukacijski tečaj o alkoholom uzrokovanim poremećajima, vodila sam Klub liječenih alkoholičara u Splitu. Budući da na području Doline ne postoji klub liječenih alkoholičara za koji je potreba velika, jer ti ljudi idu na sastanke u Makarsku, Split ili Imotski što im je dobra izlika da odustanu, odlučila sam pokrenuti klub u Metkoviću. Centar za socijalnu skrb u Metkoviću mi je odmah dao podršku kao i dr. Asja, kojoj će ovo biti velika pomoć u liječenju tih ljudi, i tako je sve počelo.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Sastanci će se održavati jednom tjedno u trajanju od sat do sat i pol vremena. Svi zainteresirani i svi koji osjećaju potrebu, mogu se javiti na Ivanin broj mobitela: 0955437746 ili na mail: kla.sidro@gmail.com. 

Osnivačka skupština Kluba liječenih alkoholičara

U Hrvatskoj, prema podacima koje vodi referentni Centar za alkoholizam, postoji 250 tisuća ovisnika o alkoholu, s tim da je ta brojka sigurno veća, oko 300 tisuća. Ako uzmemo u obzir da većina alkoholičara ima obitelj koja broji dva ili tri člana, dolazimo do zaključka da četvrtina stanovnika Hrvatske osjeća posljedice alkoholizma, stoga ukoliko i sami imate problema, s ovom možemo reći najvećom nepodobom hrvatskog društva, javite se ovim ljudima koji će vam pomoći da se riješite tog utega.

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Slatki blagdani Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije