Ostanimo u kontaktu

DAN OTVORENIH VRATA EU PROJEKATA

U Metkoviću održano predstavljanje EU projekata u dolini Neretvi

Objavljeno prije

U utorak, 14. svibnja u Metkoviću je održano predstavljanje EU projekata u dolini Neretve u okviru programa ”Dani otvorenih vrata EU projekata u Dubrovačko-neretvanskoj županiji”.

Predstavljanju su nazočili župan Nikola Dobroslavić sa zamjenicima Žaklinom Marević i Joškom Cebalom, gradonačelnik Metkovića Dalibor Milan sa suradnicima, v.d. pročelnice za društvene djelatnosti Jelena Dadić, ravnateljica RRA DUNEA Melanijom Milić, načelnici općina iz doline Neretve, predstavnici građanskih udruga i brojni drugi.

Župan Nikola Dobroslavić naglasio je važnost i korist članstva Hrvatske, a time i Dubrovačko-neretavanske županije u Europskoj uniji i to prije svega u korištenju sredstava iz kohezijskih fondova EU, a gradonačelnik Milan je istaknuo kako se na području grada provodi 30 milijuna kuna vrijednosti projekata sufinanciranih sredstvima EU.

https://www.facebook.com/metkovic.news/videos/1263218750522507/

Ispred DUNEA-e Olja Ljubišić ovom prilikom je naglasila kako se trenutno na području doline Neretve izvodi šest velikih infrastrukturnih projekata ukupne vrijednosti veće od 76 milijuna kuna iz područja razvoja turizma, desalinizacije i navodnjavanja, zaštite okoliša i zbrinjavanja otpada, energetske učinkovitosti, poduzetništva i obrazovanja.
Napomenula je kako se na području Neretve trenutno realizira ili je već realizirano 12 međunarodnih projekata koji su uz ostale regije ukupno vrijedni 417 milijuna kuna.

Dani otvorenih dana EU projekata održani su povodom obilježavanja Dana Europe i Europskog tjedna u organizaciji Dubrovačko-neretvanske županije, Regionalne agencije DUNEA i Grada Metkovića.

NAJAVA

‘Glas Neretve 2019.’ u petak u GKS-u

Objavljeno prije

Glas Neretve 2019. će se održati u petak, 13. prosinca u 19:30 sati u kazališnoj dvorani GKS-a.

Ove godine Glas Neretve se održava u najljepšem mjesecu u godini. Dođite i podržite svoje kandidate!

Cijena ulaznice je 30 kuna.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250

Najčitanije