Ostanimo u kontaktu
Dalmata Jura shop LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

ŠPORTSKO-RONILAČKI EKOLOŠKI KLUB ‘DELTA 5’

U Metkoviću održana akcija čišćenja korita rijeke Neretve

Objavljeno prije

Foto: Metković.hr

U organizaciji Športsko-ronilačkog ekološkog kluba ‘Delta 5’ i u suorganizaciji Ekološko-ronilačkog kluba ‘Malo more’ u subotu je u Metkoviću održana ekološka akcija čišćenja korita rijeke Neretve.

U prvoj akciji novoosnovanoga kluba ‘Delta 5’ sudjeluje dvadesetak ronioca iz pet klubova, uz podršku JVP Metković, DVD-a Metković te HGSS-a koji su ih pratili na terenu.

– S obzirom da naša Delta ima pet rukavaca, simbolično je i klub nazvan ‘Delta 5’. Ova akcija ujedno je i naše predstavljanje, a po našim saznanjima slična akcija nije organizirana 13 godina. Organizacija protječe u redu. Imamo voditelja ronjenja i raspored ronjenja, a danas ćemo čistiti područje oko Lučkoga mosta, – kazala je potpredsjednica kluba Ivana Tutavac.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Prije početka, roniocima su se obratili predsjednik Hrvatskoga ronilačkog saveza Kamilo Čuljak te gradonačelnik Metkovića Dalibor Milan koji je pohvalio akciju.

– Pozdravljam osnivanje kluba ‘Delta 5′ i nadam se da će akcija postati tradicionalna. Grad Metković će uvijek pomagati vaš rad te održavanje ove i sličnih akcija, – naglasio je gradonačelnik Milan.

OBAVIJEST ZA RODITELJE/SKRBNIKE

Općina Kula Norinska svojim osnovnoškolcima sufinancira školski pribor i radne materijale

Objavljeno prije

Vlada RH i Dubrovačko-neretvanska županija kao i prethodnih godina financiraju nabavu školskih udžbenika i radnih bilježnica. Općina Kula Norinska obavještava roditelje/skrbnike, da će sufinancirati nabavu likovnih mapa, omota i komplet bilježnica (školskog pribora i radnih materijala) u iznosu od 200 kn, za učenike od 1. do 8. razreda osnovnih škola, koji pohađaju nastavu izvan područja Općine Kula Norinska, a imaju prebivalište na području Općine Kula Norinska.

Pozivaju se roditelji/skrbnici da od 12. kolovoza mogu podnijeti zahtjev za ostvarivanje navedenog prava.

Obrazac zahtjeva može se preuzeti u dnu ove objave, odnosno na web stranici Općine Kula Norinska, te u Jedinstvenom upravnom odjelu Općine Kula Norinska, Rujnička 1, 20341 Kula Norinska.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Napominjemo da će sve učenike koji pohađaju Osnovnu školu u Općini Kula Norinska taj isti školski pribor čekati prvog dana nastave na školskim klupama.

JAVNI POZIV ŠKOLSKI PRIBOR 2022
Odluka školski pribor 2022
ZAHTJEV ŠKOLSKI PRIBOR 2022

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Jastučići s čokoladom 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije