Ostanimo u kontaktu
DIŠPET

ŠPORTSKO-RONILAČKI EKOLOŠKI KLUB ‘DELTA 5’

U Metkoviću održana akcija čišćenja korita rijeke Neretve

Objavljeno prije

Foto: Metković.hr

U organizaciji Športsko-ronilačkog ekološkog kluba ‘Delta 5’ i u suorganizaciji Ekološko-ronilačkog kluba ‘Malo more’ u subotu je u Metkoviću održana ekološka akcija čišćenja korita rijeke Neretve.

U prvoj akciji novoosnovanoga kluba ‘Delta 5’ sudjeluje dvadesetak ronioca iz pet klubova, uz podršku JVP Metković, DVD-a Metković te HGSS-a koji su ih pratili na terenu.

– S obzirom da naša Delta ima pet rukavaca, simbolično je i klub nazvan ‘Delta 5’. Ova akcija ujedno je i naše predstavljanje, a po našim saznanjima slična akcija nije organizirana 13 godina. Organizacija protječe u redu. Imamo voditelja ronjenja i raspored ronjenja, a danas ćemo čistiti područje oko Lučkoga mosta, – kazala je potpredsjednica kluba Ivana Tutavac.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Prije početka, roniocima su se obratili predsjednik Hrvatskoga ronilačkog saveza Kamilo Čuljak te gradonačelnik Metkovića Dalibor Milan koji je pohvalio akciju.

– Pozdravljam osnivanje kluba ‘Delta 5′ i nadam se da će akcija postati tradicionalna. Grad Metković će uvijek pomagati vaš rad te održavanje ove i sličnih akcija, – naglasio je gradonačelnik Milan.

OBAVIJEST IZ HEP-a

Dio Dubrovačke ulice u četvrtak ujutro bez el. energije

Objavljeno prije

Photo: Dalibor Urukalovic/PIXSELL

Zbog korektivnog održavanja trafostanice TS METKOVIĆ 20 10(20)/0,4kV isporuka električne energije bit će obustavljena u četvrtak 9. prosinca od  9:00 do 11 sati.

Bez električne energije bit će korisnici:

  • Ulica Dubrovačka (od kućnog broja 41 do kraja ulice)

Napomena:
U slučaju prijevremenog završetka radova, napon će biti pušten ranije.
U slučaju nepovoljnih meteoroloških uvjeta prekid će biti odgođen, a naredni će se uredno oglasiti.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija S21 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije