Ostanimo u kontaktu
MALIŠIĆ Full Banner 1200px

GKS METKOVIĆ

U Metkoviću održan 33. redovni Sabor Hrvatskog ronilačkog saveza

Objavljeno prije

U Gradskom kulturnom središtu u Metkoviću u subotu je, 11. prosinca, održan 33. redovni Sabor Hrvatskog ronilačkog saveza, na kojem su bili predstavnici 60% članica/klubova s pravom glasa.

Saborom je predsjedavao predsjednik HRS-a Kamilo Čuljak.

Jednoglasno su se usvojila izvješća o radu, plan prihoda i rashoda, te plan aktivnosti rada za 2022. te se raspravljalo problemima unutar Saveza i u samim klubovima, rješenjima za probleme te o aktualnoj situaciji u HRS-u koju je potaknulo nekoliko sportaša i bivši trener HRS-a okupljeni u Inicijativu APNEA S.O.S.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Vezano za ovu situaciju, svi dužnosnici saveza su dali svoje mandate na raspolaganje Saboru zbog moralne odgovornosti i kako bi se zaštitio ugled HRS-a, te je Sabor njihove mandate podržao.

Sabor je istaknuo uspjehe Saveza i ronioca kojima treba težiti te je sve članice Hrvatskog ronilačkog saveza koje to nisu učinile pozvao da izvrše svoje obaveze prema Savezu kako bi zajedno s ostalim članicama nastavile raditi na napretku ronilačkog sporta u Hrvatskoj i zajedno prevladale postojeće probleme.

OBAVIJEST IZ HEP-a

Dio Ulice Stjepana Radića u četvrtak ujutro bez el. energije

Objavljeno prije

Photo: Dalibor Urukalovic/PIXSELL

Obavještavaju se korisnici el. energije da će uslijed redovnog održavanja mreže niskog napona u TS 10(20)/0,4 METKOVIĆ 33 isporuka električne energije biti obustavljena u četvrtak, 20.01.2022.godine u vremenu od 09,00 do 11,00 sati.

Bez električne energije bit će korisnici:

– Ulice Stjepana Radića od kućnog broja 42. do 61.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

NAPOMENA :
U slučaju prijevremenog završetka radova, napon će biti pušten ranije.
U slučaju nepovoljnih meteoroloških uvjeta prekid će biti odgođen, a naredni će se uredno oglasiti.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Slatki blagdani Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije