Ostanimo u kontaktu
DIŠPET

(NE)ZAPOSLENOST

U Metkoviću nezaposleno 2226 osoba

Objavljeno prije

natječaj za posao, oglasna ploča, hzz, zavod za zaposljavanjePrema podacima Zavoda za zapošljavanje, krajem siječnja je na području Dubrovačko – neretvanske županije zabilježeno 7047 nezaposlenih osoba.

Uspoređujući s prethodnim mjesecom, nezaposlenost se povećala za 11,9%, a u usporedbi sa siječnjem 2017. manja je za 17,5%.

Od ukupnog broja nezaposlenih na Metković otpada njih 2226, što je 31,5 %.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

U odnosu na prosinac, kada je zbog javnih radova smanjena nezaposlenost, podaci iz siječnja pokazuju da se broj nezaposlenih u Metkoviću povećao za novih 130 osoba.

Tijekom siječnja se s evidencije Hrvatskog zavoda za zapošljavanje zaposlio 321 radnik, od čega ih je s metkovske podružnice 78.

preneseno s radiodelta.hr

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija S21 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije