Ostanimo u kontaktu
DIŠPET

VETERANI 4. GARDIJSKE BRIGADE

U Koloni sjećanja 20-metarska zastava s natpisom ‘pod ovim znakom u ratu i miru’

Objavljeno prije

Veterani 4. gbr, hrvatski stijeg, 20x4,4m, s natpisom, in hoc signo vinces / pod ovim znakom u ratu i miru

Veterani 4. gardijske brigade sinoć, 17. studenog 2016. godine u 22 sata su pošli u Vukovar kako bi sudjelovali u Koloni sjećanja i obišli druga stratišta oko Vukovara povodom Dana sjećanja na Vukovar. Sa sobom su ponijeli i Hrvatsku zastavu veličine 20×4,5 metara s natpisom, in hoc signo vinces /  pod ovim znakom u ratu i  miru, koja je stigla u zadnji čas neposredno prije putovanja.

Razviti i nositi je u koloni sjećanja biti će zahtjevan pothvat jer zastava teži 15 kilograma, ali sigurni smo da je to ništa za naše ratnike koji su u svojim pothvatima prošli puno veće muke. Bravo momci!

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

ZA OSOBNE POTREBE

17-godišnji mladić uzgajao indijsku konoplju

Objavljeno prije

Policijski službenici Policijske postaje Ploče su jučer, 13. srpnja, u poslijepodnevnim satima, držeći prismotru na brdu iznad mjesta Peračko Blato u Pločama, u zalijevanju manjeg nasada indijske konoplje zatekli 17-godišnjeg mladića.

Biljke su, svaka za sebe, bile posađene u kantama sa zemljom koje su se nalazile na djelomično kultiviranom zemljištu.

Kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da je maloljetnik indijsku konoplju uzgajao za osobne potrebe, ali i za dalju prodaju zbog čega je kazneno prijavljen za kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i promet drogama.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Policijska uprava dubrovačko-neretvanska

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija S21 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije