Ostanimo u kontaktu
JURA SHOP – AKCIJA Vikend

TRAGEDIJA U BADŽULI

U jezeru Kuti nađen mrtav muškarac

Objavljeno prije

kuti-roniociU naselju Badžula pronađeno je tijelo mrtve muške osobe kako pluta u jezeru Kuti. Obavljenom kriminalističkom obradom te nakon prepoznavanja, utvrđeno je da se radi o Vinku Antunoviću (65) iz Metkovića.

Preliminarnim pregledom mrtvog tijela nisu uočeni tragovi koji bi mogli upućivati na nasilnu smrt, saznajemo u PU Dubrovačko-neretvanskoj. Uz policajce u izvlačenju utopljenika sudjelovala je i Javna vatrogasna postrojba Metković.

Ipak odlukom županijskog državnog odvjetništva tijelo je prevezeno na odjel patologije dubrovačke opće bolnice, gdje će se obaviti obdukcija, nakon čega će biti poznat uzrok i točno vrijeme smrti Vinka Antunovića, – prenosi Slobodna Dalmacija.

PU DUBROVAČKO-NERETVANSKA

Policija za sutra sazvala konferenciju za medije, riječ o većoj zapljeni kokaina

Objavljeno prije

Prenosimo priopćenje PU Dubrovačko-neretvanske, koja je za sutra sazvala izvanrednu konferenciju za medije poradi zapljena izuzetno velike količine kokaina na području Dubrovačko-neretvanske županije.

Poštovani predstavnici medija, pozivamo vas na izvanrednu konferenciju za medije koja će se, uz strogo pridržavanja svih propisanih epidemioloških mjera, održati sutra, 14. travnja, u 14 sati, u Policijskoj upravi dubrovačko-neretvanskoj, Ulica dr. Ante Starčevića 13.

Tema konferencije je zapljena izuzetno velike količine kokaina na području Dubrovačko-neretvanske županije.

Zaplijenjeni kokain će biti izložen na konferenciji za medije na kojoj će ispred Ravnateljstva policije govoriti voditelj Službe kriminaliteta droga Uprave kriminalističke policije Dražen Rastović,  ispred Policijske uprave dubrovačko-neretvanske načelnik Policijske uprave dubrovačko-neretvanske Ivan Pavličević i voditelj Službe kriminalističke policije Zoran Tikvica,  a ispred Carinske uprave voditelj službi za mobilne jedinice Dubrovnik Pero Perić.

S poštovanjem,
Andrijana Biskup

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Mrvice 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px
HUMANITARNA AKCIJA – OBITELJ VUKŠA

Najčitanije