Ostanimo u kontaktu

AKTIVIRAO PLINSKU BOCU

U incidentu u Opuzenu teško ozlijeđen policajac

Objavljeno prije

Opsadno stanje u Opuzenu

Danas u poslijepodnevnim satima u Opuzenu je došlo do incidenta u privatnoj obiteljskoj kući gdje je morala intervenirati i policija. Prema prvim neslužbenim informacijama, prilikom intervencije, teže ozlijede zadobio je policajac koji je helikopterom HRZ-a hitno prebačen za KBC Split.

Kako doznajemo, nemilom događaju je prethodila međususjedska svađa i  prijetnja osobe koja boluje od PTSP-a da će aktivirati plinsku bocu u stambenom objektu, što je potom i učinila te izazvala požar. Na dojavu o događaju na teren su izašli djelatnici PP Metković, te u tijeku intervencije, u nasrtaju osobe koja je počinila incident, teže je ozlijeđen jedan djelatnik PP Metković, dok je drugi prošao sa lakšim ozljedama.

Ozlijeđeni policajci zbrinuti su u Dom zdravlja Metković, a potom je teže ozlijeđeni u 18,50h helikopterom prebačen u KBC Split.

20180916_223421

21:30h – Službeno izvješće PU dubrovačko-neretvanske – Danas oko 16,20 sati 49-godišnji muškarac u Opuzenu je prijetio susjedima. Na mjesto događaja izašli su policijski službenici sa kojima je odbio  komunicirati zatvorivši se u svoju obiteljsku kuću te u prizemlju prouzročio požar aktiviranjem plinske boce. Prilikom intervencije policijskih službenika osoba je pružila otpor ozlijedivši dvojicu policajaca. Navedeni muškarac se potom popeo na krovnu terasu kuće te i dalje odbija postupiti po zapovijedi policijskih službenika.

22:45h – Kako doznajemo opsadno stanje je još u tijeku…

19:00h – Policajac hitno prebačen u KBC Split

05:00h – muškarac je oko pet sati spušten s krova čime je okončana trinaestosatna drama u Opuzenu

Najčitanije