Ostanimo u kontaktu

HVALEVRIJEDNA ORGANIZACIJA SU 'NERETVA RUN'

U humanitarnoj utrci za Marija prikupljeno preko trideset tisuća kuna

Objavljeno prije

Humanitarna utrka za Marija

Jučer je u organizaciji SU Neretva run održana humanitarna utrka za Marija Skočibušića na kojoj je sudjelovalo 700 trkača iz cijele Doline Neretve. Utrci je prethodio humanitarni Biciklistički đir u kojem je sudjelovalo stotinjak biciklista, te sajam rukotvorina koji je cijelo vrijeme bio izložen na Trgu a čiji je prihod također išao u humanitarne svrhe. Svoje mjesto na Trgu imala i Udruga oboljelih od malignih bolesti ‘Život’, a građani su tijekom cijelog popodneva nesebično prilagali novčane priloge.

I sada dolazimo do onog hvalevrijednog podatka. U ovom događaju za našega Marija je prikupljeno 30.522,00 kune.

Bravo za SU ‘Neretva run‘! Bravo za sve udruge i građane koji su nesebično izdvajali za pomoć našemu teško bolesnom sugrađaninu!

Metkovci su zaista opet pokazali da imaju veliko srce kada je u pitanju prijeko potrebna pomoć njihovim sugrađanima. Bravo za Metković!!!

Ako ste propustili, pogledajte opširnu foto-galeriju

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

Nastavi čitati
Svadbeni salon Dalmata 300×250

Najčitanije