Ostanimo u kontaktu

OŠ STJEPANA RADIĆA

U humanitarnoj akciji Dani kruha prikupljeno 40 tisuća kuna

Objavljeno prije

OŠ Stjepana Radića - Dani kruha i zahvalnosti za plodove zemlje 2018.

Učenici i nastavnici Osnovne škole Stjepana Radića prikupili su gotovo 40 tisuća kuna na humanitarnoj prodajnoj izložbi (Zdravlje je najveće bogatstvo …za Manuelu i Mariju!) u sklopu obilježavanja Dana kruha i zahvalnosti za plodove zemlje. Škola je time ponovno pokazala svoje veliko srce koje kuca za sve njezine učenike, a posebno za one kojima je to najviše potrebno. Sav prikupljeni novac škola će donirati za pomoć u liječenju teško oboljelih učenica Manuele Čuture i Marije Dominiković, dok se hrana koja nije bila prodana na izložbi donirala članovima Zajednice pape Ivana Pavla XXIII. u Borovcima.

OŠ Stjepan Radić zahvaljuje se svima  koji su na bilo koji način doprinijeli da prodajna izložba i humanitarna akcija budu što uspješnije, a učenicama Manueli i Mariji svi želimo obilje Božjega blagoslova koji će im pomoći na putu do ozdravljenja i sretno ih vratiti u školske klupe u svoju veselu školsku obitelj.

ZIMSKE RADOSTI

U Metkoviću pada snijeg! /FOTO-VIDEO/

Objavljeno prije

Foto/Video: Dalibor Čutura / Metković NEWS

Prve pahulje snijega počele su padati u utorak, 8. siječnja, u večernjim satima na području Metkovića. Živa u termometru spustila se na 0°, a prve pahulje pojavile su se oko 19.30 sati.

Prognoza za večeras je najavila pad temperatura i snijeg, koji bi se ovoga puta moga zadržati malo duže.

2012., 2015. i evo 2019. godine u Metkoviću bi mogli uživati u zimskim radostima.

Pratite Metković NEWS, izvještavati ćemo Vas slikom i videom.

Metković 19,30 sati:

Centar Metkovića, 22,45 sati

Nastavi čitati
Grad Metković – Čestitka

Najčitanije