Ostanimo u kontaktu

ZDRAVA KRALJEŽNICA

U-Gym Body club započinje s Pilatesom ‘healthy spine’ by Mia

Objavljeno prije

U-Gym Body Club u subotu, 15. veljače započinje s programom Pilatesa – healthy spine by Mia. Program će se održavati svake subote u 17 sati, a prijaviti se možete na broj telefona 095 5522 278 (Maksim).

Naglasak treninga je rad na mobilnosti zglobnih struktura i mišićnih skupina. Riječ je o kombinaciji tehnika za unaprijeđenje i fleksibilnost mišića, jačanje u funkcionalnim pozicijama zgloba te poboljšanje opsega pokreta. Obuhvaća istezanje, rad na jakosti trupa te tehnike disanja i rolanja. Program je odlična nadopuna regularnim treninzima jer će Vas naučiti brojnim protokolima koje možete primjeniti svakodnevno ili netom prije ciljanog treninga kako bi smanjili mogućnost ozljeda i ostvarili puni opseg pokreta. Namjenjen je svima sa manjim ili većim problemima pri pravilnoj izvedbi vježbi, kako početnicima tako i iskusnim vježbačima.

Donosimo cjelokupni raspored za veljaču u U-Gym Body Clubu

Veljača, 2020. – U-Gym Body Club

GRADSKA KNJIŽNICA METKOVIĆ

U četvrtak predstavljanje knjige ‘Glasne misli’ Vatroslava Vugdelije

Objavljeno prije

U četvrtak, 20. veljače u 18 sati u Gradskoj knjižnici Metković Vatroslav Vugdelija će predstaviti svoju knjigu ‘Glasne misli’.

U programu predstavljanja koje organizira Kulturno društvo Trilj sudjeluju: Branko Medak, Mario Kežić, Josip Dukić, Vesna Vidović i sam autor Vatroslav Vugdelija.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250

Najčitanije