Ostanimo u kontaktu

ZDRAVA KRALJEŽNICA

U-Gym Body club započinje s Pilatesom ‘healthy spine’ by Mia

Objavljeno prije

U-Gym Body Club u subotu, 15. veljače započinje s programom Pilatesa – healthy spine by Mia. Program će se održavati svake subote u 17 sati, a prijaviti se možete na broj telefona 095 5522 278 (Maksim).

Naglasak treninga je rad na mobilnosti zglobnih struktura i mišićnih skupina. Riječ je o kombinaciji tehnika za unaprijeđenje i fleksibilnost mišića, jačanje u funkcionalnim pozicijama zgloba te poboljšanje opsega pokreta. Obuhvaća istezanje, rad na jakosti trupa te tehnike disanja i rolanja. Program je odlična nadopuna regularnim treninzima jer će Vas naučiti brojnim protokolima koje možete primjeniti svakodnevno ili netom prije ciljanog treninga kako bi smanjili mogućnost ozljeda i ostvarili puni opseg pokreta. Namjenjen je svima sa manjim ili većim problemima pri pravilnoj izvedbi vježbi, kako početnicima tako i iskusnim vježbačima.

Donosimo cjelokupni raspored za veljaču u U-Gym Body Clubu

Veljača, 2020. – U-Gym Body Club

CRVENI KRIŽ METKOVIĆ

U trećoj ovogodišnjoj akciji darivanja krvi prikupljene ukupno 24 doze krvi

Objavljeno prije

Hrvatski Crveni križ Metković organizirao je dobrovoljnu akciju darivanja krvi, koja se jutros održala u predvorju GKS-a Metković.

Trećoj ovogodišnjoj akciji darivanju krvi pristupila su ukupno 64 darovatelja, od kojih je 28 dalo krv, a 11 je novih darivatelja.

– Veliko hvala od srca svi darivateljima krvi koji su se odazvali na današnju akciju. Prijavilo ih se 64 od toga naših novih mladi darivatelja 11, krv je dalo njih 28. Hvala na strpljenju zbog novih okolnosti. Posebna zahvala Gradu na prostoru i volonterima GSS-a, – istaknuli su iz Hrvatskog crvenog križa Metković.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama1 300×250
Grey&Pardino Pub Kviz 300px

Najčitanije