Ostanimo u kontaktu

POPUŠTAJU MJERE

U-Gym Body Club svoja vrata otvara u srijedu 13. svibnja!

Objavljeno prije

Odlukom Nacionalnog stožera civilne zaštite od srijede 13. svibnja dopušta se rad teretanama i sportskim aktivnostima u zatvorenim prostorima.

Tu odluku spremno je dočekao i metkovski U-Gym Body Club koji je ovo proteklo vrijeme iskoristio za uređivanje dodatnih 600 kvadrata gdje od 19. svibnja s radom počinje pogon Crossfit.

Kao i kod drugih djelatnosti, više ništa neće biti isto, korisnici će se morat pridržavat propisanih mjera, s kojima ćete se upoznati na ulasku u teretanu, kao i dezinfekcijskim sredstvima koja će ubuduće biti neizostavni detalj prilikom svakog postupanja.

Vidimo se u srijedu 13. svibnja u U-Gym Body Clubu!

ŽUPA SV. ILIJE METKOVIĆ

Važna obavijest za roditelje ovogodišnjih prvopričesnika

Objavljeno prije

Župa sv. Ilije Metković objavila je obavijest za roditelje ovogodišnjih prvopričesnika. Vijest prenosimo u cijelosti.

Poštovani roditelji!

Drago nam je da je vaše dijete upisano među ovogodišnje kandidate za Prvu ispovijed i Prvu svetu pričest. Na taj način svjedočite o važnosti duhovnog rasta i izgradnje svoga djeteta u povezanosti s Isusom Kristom u njegovoj Crkvi.

Zbog izvanrednog stanja uzrokovanog opasnošću zaraze koronavirusom, u većini župa slavlje Prve svete pričesti nije se moglo održati u redovito vrijeme. Budući da su ublažene mjere donesene protiv širenja zaraze koronavirusom te je ponovno omogućeno javno slavljenje misa s narodom u crkvama, pokazala se prilika da ponovno razmotrimo mogućnost slavlja Prve svete pričesti u našoj župi.

Ovime vas molimo da svojim potpisom potvrdite želju i dadnete svoj pristanak da vaše dijete, u sadašnjim okolnostima, pristupi Prvoj ispovijedi i Prvoj svetoj pričesti. Također svojim potpisom jamčite da ćete se pridržavati propisanih mjera za ta slavlja.

Molimo Vas da ovaj dopis što prije vratite župniku. Ovisno o vašoj odluci, izvijestit ćemo Vas o daljnjem postupku priprave i održavanja slavlja.

Obrazac suglasnosti za roditelje

U utorak, 26. svibnja, nakon večernje sv. mise i pobožnosti sv. Anti bit se sastanak roditelja ovogodišnjih prvopričesnika u crkvi sv. Ilije!

Fra Ante Bilokapić, župnik

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250

Najčitanije