Ostanimo u kontaktu
DALIBOR MILAN 1200/300px 1
DALIBOR MILAN 1200/300px 2
DALIBOR MILAN 1200/300px 3

PROMIJENITI SVOJ NAČIN ŽIVOTA IZ PASIVNOG U AKTIVNI

U-Gym Body Club ojačao svoj tim s fizioterapeutom Baćilom, riješite se dugotrajnih bolova, ozljeda i poboljšajte svoje držanje

Objavljeno prije

Ultimate Sports Body Club pojačan je s mladim magistrom fizioterapije Stipom Baćilom. Uz njegovu pomoć uspješno ćete se riješiti dugotrajnih bolova, ozljeda, poboljšati držanje (posturu) te promijeniti svoj način života iz pasivnog u aktivni.

Za rezervaciju termina možete se prijaviti na broj tel. 020 385 683 ili na broj mobitela 095 563 9440.

NIKOLA KRSTIČEVIĆ 740/300px

Stipe Baćilo je magistar fizioterapije, licencirani NKT (NeuroKinetic Therapy) terapeut i voditelj individualnog programa za vježbanje. Dobitnik je Dekanove nagrade za najuspješnijeg studenta preddiplomskog studija Fizioterapije na Zdravstvenom veleučilištu u Zagrebu. Uz NKT, educiran je i u području DNS-a (Dinamička neuromuskularna stabilizacija) te kinesiotapinga. Posjeduje i FIFA diplomu za sportsku medicinu.

NKT je novi oblik manualne terapije koja kombinira teoriju motorne kontrole i manualni mišićni test u svrhu pronalaženja uzroka boli – disfunkcionalnog obrasca kretanja pohranjenog u mozgu. Imate li neku dugotrajnu ozljedu ili problem koji niste uspjeli otkloniti usprkos brojnim terapijama i vježbanju, možda postoji disbalans koji niste riješili.

NIKOLA DOBROSLAVIĆ 740/300px

U tome će Vam pomoći Stipe koji svoje znanje produbljuje educirajući se na raznim radionicama u Hrvatskoj i u svijetu. Također sudjeluje kao predavač i autor više znanstvenih radova u području mišićno-koštane fizioterapije na priznatim simpozijima poput ‘Physiotherapia Croatica.’ Kao fizioterapeutu i edukatoru cilj mu je pružanje trajne potpore polaznicima kako bi poboljšali svoj zdravstveni status; bilo saniranjem ozljede koja ih dugo muči ili pak oblikovali tijelo prema svojim željama.

MOST Nikica Hajvaz 740×154
ROKO TOLIĆ 740/300px

ŽUPANIJA REDOVITO PODUPIRE POLJOPRIVREDNIKE

Župan Nikola Dobroslavić posjetio dolinu Neretve

Objavljeno prije

Kandidat za župana Nikola Dobroslavić s kandidatom za zamjenika Joškom Cebalom i saborskim zastupnikom Brankom Bačićem posjetio je danas Pojezerje, Slivno i Opuzen u dolini Neretve gdje su u druženju s građanima otvorene brojne aktualne teme. Sustav navodnjavanja doline Neretve i obrana od zaslanjivanja poljoprivrednih površina županijski je projekt koji je Neretvanima u središtu pozornosti.

Po pitanju navodnjavanja županija je u proteklim godinama uložila višemilijunske iznose, no izgradnjom brane protiv zaslanjivanja poljoprivrednici očekuju i dodatni benefit, a to je bolji urod na njihovim poljoprivrednim površinama. Jednako tako, kroz razgovore o sinergiji turizma i poljoprivrede  potvrđena je važnost plasmana poljoprivrednih proizvoda na našem turističkom tržištu.

NIKOLA KRSTIČEVIĆ 740/300px

Dubrovačko-neretvanska županija izdvaja značajna sredstva i u izvanrednim situacijama koje su poljoprivrednicima najveći problem, a uz vremenske i klimatske neprilike urod valja zaštiti primjerice i od sredozemne voćne muhe za što redovito imaju potporu županije. Županu Dobroslaviću i saborskom zastupniku Bačiću u svojim su se sredinama priključili i kandidati za općinske načelnike – u Pojezerju Borislav Dominiković, u Slivnu Smiljan Mustapić, a u Opuzenu gradonačelnik Ivo Mihaljević.

ŽO HDZ-a
ubrovačko-neretvanske županije

NIKOLA DOBROSLAVIĆ 740/300px

ROKO TOLIĆ 740/300px
Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija Sl7 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije