Ostanimo u kontaktu
Sveznalica 1200xXXX

PROMIJENITI SVOJ NAČIN ŽIVOTA IZ PASIVNOG U AKTIVNI

U-Gym Body Club ojačao svoj tim s fizioterapeutom Baćilom, riješite se dugotrajnih bolova, ozljeda i poboljšajte svoje držanje

Objavljeno prije

Ultimate Sports Body Club pojačan je s mladim magistrom fizioterapije Stipom Baćilom. Uz njegovu pomoć uspješno ćete se riješiti dugotrajnih bolova, ozljeda, poboljšati držanje (posturu) te promijeniti svoj način života iz pasivnog u aktivni.

Za rezervaciju termina možete se prijaviti na broj tel. 020 385 683 ili na broj mobitela 095 563 9440.

Stipe Baćilo je magistar fizioterapije, licencirani NKT (NeuroKinetic Therapy) terapeut i voditelj individualnog programa za vježbanje. Dobitnik je Dekanove nagrade za najuspješnijeg studenta preddiplomskog studija Fizioterapije na Zdravstvenom veleučilištu u Zagrebu. Uz NKT, educiran je i u području DNS-a (Dinamička neuromuskularna stabilizacija) te kinesiotapinga. Posjeduje i FIFA diplomu za sportsku medicinu.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

NKT je novi oblik manualne terapije koja kombinira teoriju motorne kontrole i manualni mišićni test u svrhu pronalaženja uzroka boli – disfunkcionalnog obrasca kretanja pohranjenog u mozgu. Imate li neku dugotrajnu ozljedu ili problem koji niste uspjeli otkloniti usprkos brojnim terapijama i vježbanju, možda postoji disbalans koji niste riješili.

U tome će Vam pomoći Stipe koji svoje znanje produbljuje educirajući se na raznim radionicama u Hrvatskoj i u svijetu. Također sudjeluje kao predavač i autor više znanstvenih radova u području mišićno-koštane fizioterapije na priznatim simpozijima poput ‘Physiotherapia Croatica.’ Kao fizioterapeutu i edukatoru cilj mu je pružanje trajne potpore polaznicima kako bi poboljšali svoj zdravstveni status; bilo saniranjem ozljede koja ih dugo muči ili pak oblikovali tijelo prema svojim željama.

HAPPY CITRUS

OPG Krstičević dvostruki šampion Sajma ziminice

Objavljeno prije

Klaudia Krstičević, sa svojim proizvodima Happy Citrus učinila je iskorak u vođenju ekološkog poljoprivrednog gospodarstva u dolini Neretve. Danas ona svoje mandarine koje plasira na tržište označava poznatim zelenim listićem, oznakom ekoproizvod, što kupcima na području cijele Europske unije jamči da se radi o ekološki uzgojenom voću.

Surađuju sa nizom ekotržnica na području Hrvatske što je i temeljni poticaj za širenje i usavršavanje proizvodnje. Krstičevići proizvode sokove od mandarina, arancine, marmelade i suhe smokve. Sok je čist, prirodan bez dodatka vode, šećera i konzervansa. Proizvode i više vrsta marmelade. Radi se o džemu mandarina s narančom i mandarina sa suhom smokvom te džemu od smokve.

Svoj proizvodni pogon imaju u Poduzetničkom inkubatoru u Pločama gdje planiraju širenje palete proizvoda.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

OPG Klaudije Krstičević dvostruki je šampion trećeg ocjenjivanja prehrambenih proizvoda prerade biljnog podrijetla u kategoriji džemovi, marmelade i pekmezi u sklopu 7. Sajma zimnice i autohtonih proizvoda.

Na sajmu, koji se tijekom vikenda održao na Europskom trgu u Zagrebu, ocijenjeno je 115 uzoraka u devet kategorija te dodjeljeno 107 diploma: 37 zlatnih, 27 strebrne, 32 brončane i 11 priznanja. Po pojedinim kategorijama dodijeljeno je 9 šampionskih odličja.

Klaudija Krstičević iz Krvavca kod Metkovića kaže da OPG imaju od 2003. godine dok se preradom voća u prerađevine i sokove, a uzgajaju najviše mandarine, limune i smokve, bave od 2013. godine. Njihove marmelade koje imaju eko znak su više puta nagrađivane. Sokovi su od eko mandarine bez dodatka konzervansa, šećera i umjetnih sladila.

Piše: Dubrovački vjesnik

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija S21 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije