Ostanimo u kontaktu
JURA SHOP – AKCIJA Vikend

SVI STE POZVANI!

U-Gym Body club & Kužina u petak slave prvi rođendan!

Objavljeno prije

Kužina pizza&bar i Ultimate Sports – The Body Club u petak, 2. listopada slave svoj prvi rođendan!

Rođendanski program počinje od 17 sati u U-Gym Body clubu s gošćom, poznatim hrvatskim fitness modelom i pjevačicom Žanamari Perčić. U ponudi će biti besplatni proteini i raznovrsni prirodni sokovi, zajednički trening pod vodstvom trenera. Svaki novi član koji se učlani na godinu dana ili šest mjeseci, dobit će besplatno mjesec dana. Od 19 sati zabavljat će vas DJ s work out hitovima.

Proslava u 20 sati seli u Kužina pizza&baru uz promotivne cijene pića i uz bogat izbor hrane i švedski stol za sve goste! U ponudi će biti posebna serija točenog Oktoberfest by Paulaner. Za zabavni dio programa zaduženi su Ivo Jurić i DJ BayaSvi ste pozvani!

ŽUPANIJSKI PROJEKTI

Značajna ulaganja u sportsku infrastrukturu i na području doline Neretve

Objavljeno prije

Župan Nikola Dobroslavić, uz prisustvo zamjenika Žakline Marević i Joška Cebala, potpisao je u Metkoviću Ugovore s načelnicima i gradonačelnicima koji su se javili na “Poziv za prijavu projekata sanacije, izgradnje i opremanja sportskih igrališta i objekata na području Dubrovačko-neretvanske županije.”

Ugovore su potpisali gradonačelnik Grada Metkovića, Dalibor Milan za projekt „Izgradnja nadstrešnice i uređenje tribine igrališta “Iza vage”, gradonačelnik Grada Opuzena, Ivo Mihaljević za projekt „ Izgradnja nogometnog i košarkaškog igrališta“, načelnica Općine Zažablje, Maja Vrnoga i Mario Galov predstavnik Udruge lađara Vidonje za projekte “Rekonstrukcjja i opremanje Centra aktivnosti mladih u zajednici- faza 3“ te „Opremanje kulturno sportskog centra“.

Također, s načelnikom Općine Kula Norinska, Nikolom Krstičevićem župan Dobroslavić potpisao je ugovor za projekt „Uređenje ograde tribina i okoliša NK Maestral Krvavac”.

– Vjerujem da će ova sredstva koja ste dobili iz županijskog proračuna, kao i prethodnih godina, biti uložena u sanaciju ili izgradnju igrališta i prostora za mlade, na kojemu će klubovi imati bolje uvjete rada, a naši mladi provesti kvalitetno vrijeme u igri i druženju, – kazao je župan Dobroslavić.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija Sl5 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px
HUMANITARNA AKCIJA – OBITELJ VUKŠA

Najčitanije