Ostanimo u kontaktu

SVI STE POZVANI!

U-Gym Body club & Kužina u petak slave prvi rođendan!

Objavljeno prije

Kužina pizza&bar i Ultimate Sports – The Body Club u petak, 2. listopada slave svoj prvi rođendan!

Rođendanski program počinje od 17 sati u U-Gym Body clubu s gošćom, poznatim hrvatskim fitness modelom i pjevačicom Žanamari Perčić. U ponudi će biti besplatni proteini i raznovrsni prirodni sokovi, zajednički trening pod vodstvom trenera. Svaki novi član koji se učlani na godinu dana ili šest mjeseci, dobit će besplatno mjesec dana. Od 19 sati zabavljat će vas DJ s work out hitovima.

Proslava u 20 sati seli u Kužina pizza&baru uz promotivne cijene pića i uz bogat izbor hrane i švedski stol za sve goste! U ponudi će biti posebna serija točenog Oktoberfest by Paulaner. Za zabavni dio programa zaduženi su Ivo Jurić i DJ BayaSvi ste pozvani!

PRENOSIMO UŽIVO

29. sjednica Gradskog vijeća Grada Metkovića

Objavljeno prije

Danas, 28. listopada 2020. godine, s početkom u 17 sati, u galeriji Ustanove za kulturu i sport Metković će se održati 29. Sjednica Gradskog vijeća Grada Metkovića. Na dnevnom redu se nalazi devet točaka, a moći ćete ih pratiti uživo putem naše Facebook stranice Metković NEWS, odnosno, s početkom Sjednice i u sklopu ove objave.

Dnevni red

  1. Izvješća Mandatnog odbora i Zaključci o nastavku obnašanja dužnosti člana Gradskog vijeća i prestanku obnašanju dužnosti zamjenika člana Gradskog vijeća.
  2. Prijedlog Polugodišnjeg izvještaja o izvršenju Proračuna Grada Metkovića od 1.1.2020. do 30.6.2020. godine.
  3. Prijedlog Zaključka o prihvaćanju Ugovora o pravu građenja i prijenosu investitorskih prava.
  4. Prijedlog Odluke o davanju prethodne suglasnosti na Opće uvjete isporuke komunalne usluge javnih tržnica na malo u Gradu Metkoviću.
  5. Prijedlog Odluke o davanju prethodne suglasnosti na Opće uvjete isporuke komunalne usluge za uslugu ukopa na gradskim grobljima u Gradu Metković.
  6. Polugodišnje izvješće o radu Gradonačelnika za period od 1. siječnja 2020. godine do 30. lipnja 2020. godine.
  7. Prijedlog Programa potpora poduzetnicima za ublažavanje posljedica uzrokovanih pandemijom koronavirusa COVID 19.
  8. Prijedlog Programa mjera poticanja poduzetništva u Gradu Metkoviću za 2020. godinu.
  9. Prijedlog Odluke o izmjeni Odluke o načinu i uvjetima sudjelovanja roditelja u cijeni programa Dječjeg vrtića Metković.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama14 300×250
Svadbeni salon Dalmata 300×250

Najčitanije