Ostanimo u kontaktu
JURA SHOP – AKCIJA Vikend

DJECA KROZ ZABAVU UČILA KAKO RAZUMJETI EMOCIJE

U Gradskoj knjižnici održana likovna radionica za djecu ‘Kako se osjećaš?’

Objavljeno prije

Likovna radionica za djecu 'Kako se osjećaš?'

Jutros je u organizaciji Udruge mladih Vid, u Gradskoj knjižnici Metković održana zabavna likovna radionica za djecu pod nazivom Kako se osjećaš?. Radionica namijenjena osnovnoškolcima s ciljem razumijevanja emocija kroz igru.

– U sklopu studija psihologije i u slobodno vrijeme u suradnji sa Udrugom mladih iz Vida organiziram radionice koje smo nakon uspješnog održavanja u Vidu odlučili održati i u Metkoviću. Cilj radionice je kroz likovne, dramske  aktivnosti i gledanje animiranog filma s djecom obraditi temu emocija, malo ih naučiti kako prepoznati emocije, kako se nositi s njima i kako razumjeti svoje emocije i emocije drugih ljudi, – rekla nam je voditeljica radionice,  Milka Vučić univ. bacc. psych.

Naposljetku višesatne radionice sudionici su sa sobom odnijeli svoje uratke, diplomu ‘stručnjaka za osjećaje‘ i novo pozitivno iskustvo.

PROMETNA NESREĆA NA DUVRATU

Ozlijeđeni biciklist preminuo u mostarskoj bolnici

Objavljeno prije

U prometnoj nesreći koja se jučer, 7. prosinca, nešto iza 17 sati, dogodila na D-62 koja povezuje Metković i Kulu Norinsku, smrtno je stradao 49-godišnji državljanin RH koji ima prebivalište u BiH.

Do prometne nesreće je došlo kada je 59-godišnji vozač osobnog vozila dubrovačkih registarskih oznaka, krećući se iz pravca Metkovića u pravcu Kule Norinske, udario u spomenutog 49-godišnjaka koji se u istom pravcu kretao biciklom, noseći na sebi reflektirajući prsluk. Od siline udara, biciklist je odbačen na travnatu površinu izvan ruba kolnika, pri čemu je zadobio teške tjelesne ozljede opasne po život.

Nakon ukazane liječničke pomoći biciklist je prevezen u Sveučilišnu kliničku bolnicu Mostar gdje je od zadobivenih ozljeda, na žalost, preminuo.

Policijska uprava dubrovačko-neretvanska

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija Sl6 Bakin kruh 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije