Ostanimo u kontaktu

DJECA KROZ ZABAVU UČILA KAKO RAZUMJETI EMOCIJE

U Gradskoj knjižnici održana likovna radionica za djecu ‘Kako se osjećaš?’

Objavljeno prije

Likovna radionica za djecu 'Kako se osjećaš?'

Jutros je u organizaciji Udruge mladih Vid, u Gradskoj knjižnici Metković održana zabavna likovna radionica za djecu pod nazivom Kako se osjećaš?. Radionica namijenjena osnovnoškolcima s ciljem razumijevanja emocija kroz igru.

– U sklopu studija psihologije i u slobodno vrijeme u suradnji sa Udrugom mladih iz Vida organiziram radionice koje smo nakon uspješnog održavanja u Vidu odlučili održati i u Metkoviću. Cilj radionice je kroz likovne, dramske  aktivnosti i gledanje animiranog filma s djecom obraditi temu emocija, malo ih naučiti kako prepoznati emocije, kako se nositi s njima i kako razumjeti svoje emocije i emocije drugih ljudi, – rekla nam je voditeljica radionice,  Milka Vučić univ. bacc. psych.

Naposljetku višesatne radionice sudionici su sa sobom odnijeli svoje uratke, diplomu ‘stručnjaka za osjećaje‘ i novo pozitivno iskustvo.

FOTOGALERIJA

Nedjeljna idila na Ušću

Objavljeno prije

Mnoštvo ljudi, idilične prizore i ovoliku razina zena koja se rijetko viđa, jučer je na Ušću ovjekovječio Nikša Margeta u svome albumu “Sunday”. Fotografije dijelimo s vama, jer smo uvjereni da ovolika razina opuštenosti mora djelovati na vas i uljepšati vam ponedjeljak.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama15 300×250
Svadbeni salon Dalmata 300×250

Najčitanije