PODRUČNA ŠKOLA 'GABELA POLJE'

U Gabela Polju svečano otvorena osnovna škola

Objavljeno 16. rujna 2016. u kategorijama: BiH, Foto Galerija, News, Obrazovanje.

Otvorena Osnovna škola u Gabela Polju

Galerija

U Gabela Polju jučer je upriličeno svečano otvaranje novoobnovljene Osnovne područne škole Vladimira Pavlovića. Nakon 20 godina ova područna škola ponovno je počela s radom i u nju je upisano pet prvašića, javlja Čapljinski portal.

Na samom početku nazočnima obratila se ravnateljica Osnovne škole Vladimira Pavlovića gospođa Blaženka Obradović koja je istaknula zadovoljstvo napretka i otvaranja škole i iznijela činjenicu kako je ovo osma po redu otvorena područna škola Vladimira Pavlovića.

Prije svečane predaje škole na uporabu njezinim budućim korisnicima nazočne je pozdravio i načelnik općine Čapljina dr. Smiljan Vidić. U svome govoru između ostalog načelnik je rekao da je ovo, slobodno se može reći povijesni dan jer škola nastavlja s radom nakon 20 godina stanke. – Djeca su simbol života, zato ovaj dan znači da ovdje ima života, a na nama je da se potrudimo da u idućoj školskoj godini ovdje bude još više učenika, – istaknuo je Vidić.

Svečanost su pjesmom i plesom uveličala djeca iz dječjeg vrtića ‘Betlehem’ iz Gabela Polja kao i folklorna skupina Viktora Begića. Neizbježan dio svečanosti su recitacije naših prvašića. Poslije pjesme, plesa i igrokaza sve nazočne i školski objekat  je blagoslovio župnik don Marko Kutleša.

Piše: Caportal.net

Autoškola Narona, Upis – 640px
Autoškola Narona – 640px

Komentari