Ostanimo u kontaktu

VIRTUALNA TALENTIJADA

U finalu troje učenika OŠ Stjepana Radića – 1. mjesto Luka Kadijević, a Darko Tot i Mara Crnčević 3. mjesto

Uspjeh nije ono što imate, uspjeh je ono što jeste. U finalu VIRTUALNE TALENTIJADE troje učenika OŠ Stjepana Radića među najboljima.

Objavljeno prije

petak, 5. lipnja 2020. godine bilo je finale Virtualne Talentijade u kojoj je sudjelovalo 9 učenika Osnovne škole Stjepana Radića koje je potaknula na sudjelovanje pedagoginja Nikolina Vugdelija.  U kategoriji likovnog izričaja polufinalisti su bili Mara Crnčević, 5.c, Martina Vištica, 6.b, Martina Obšivač, 6.d, Petar Bubalo, 8.b i Lucija Vištica, 8.b, a u kategoriji video uratka polufinale su zaslužili Bepo Kljusurić, 5.b (flipping), Marta Sršen, 5.d (pjevanje), Luka Kadijević, 6.d (street workout) i Darko Tot, 7.e  (sviranje). Moramo se pohvaliti kako su učenici naše škole postigli izniman uspjeh, iako su bili u konkurenciji s učenicima iz još 11 osnovnih i srednjih škola. Snimku objave rezultata možete pogledati OVDJE.

Naših 5 učenika se  „probilo“ među  finaliste. To je u likovnom izričaju uspjelo Petru Bubalu i Luciji Vištici, a u video izričaju Marti SršenLuki Kadijeviću i  Darku Totu.

Prema glasovima stručnog žirija 1. mjesto VIRTUALNE TALENTIJADE  u kategoriji video izričaja osvojio je učenik naše škole, izvrsni i spretni LUKA KADIJEVIĆ, 6. d (street workout)a treće mjesto zauzeo je virtuoz na saksofonu DARKO TOT, 7. e.  Ponosni smo na naše mlade talente i vjerujemo da će ih nastaviti razvijati i u buduće. Čestitamo Luki na pobjedi u vrlo teškoj konkurenciji. Sve nas je oduševila njegova spretnost i umijeće, a najviše pobjeda. Čestitamo i Darku što nam je u dvije minute omogućio da uživamo u njegovom talentu i pravoj glazbenoj senzaciji.

LUKA KADIJEVIĆ

DARKO TOT

MARA CRNČEVIĆ

Bepo Kljusurić je osvojio 4., a Luka Kadijević 5. mjesto između 30 video uratka i možemo slobodno reći u najtežoj konkurenciji.

Za kraj želimo prenijeti poruku članice žirija motivatorice Dinke Juračić svim učenicima : „Znate li koliko još talenata nosite u sebi? Ako ne znate, morate ih otkriti inače će propasti. Upoznajte sebe! Da bi se upoznali, mora vam cijeli svijet biti učionica i svaki čovjek kojeg sretnete učitelj. Od svih njih učite tko ste, što ste, što se sve u vama krije i što sve možete. Onaj tko tako radi probudit će diva u sebi i taj je svemoćan.“

Mudra izreka kaže: “Koristite svoju darovitost! Šume bi bile vrlo tihe kad ne bi pjevala ni jedna ptica osim one koja zna pjevati.“  U sljedećoj Talentijadi nestrpljivo očekujemo i ostale skrivene talente naše Škole.

Piše pedagoginja Nikolina Vugdelija, prof.

TURNIR NA BUĆE

Nakon otkrivanja murala i mimohoda veterani 4. gardijske brigade DNŽ svečanost nastavili u Vidu

Objavljeno prije

Nakon mimohoda u čast 25. obljetnice VRO Oluja veterani 4. gardijske brigade svečanost su nastavili u Vidu uz turnir na buće.

Na trideset metara visoki zvonik crkve Gospe Snježne izvjesili su svoju veliku hrvatsku zastavu pred predstojeći blagdan Gospe od Snijega i Dan pobjede 5.kolovoza.

Najboljim boćarima pokazali su se Miro Matić, Pero Čotić i Marinko Ćerlek.

Drugo mjesto pripalo je ekipi u sastavu Davor Boras, Mladen Kežić, Željko Vučić i Ivica Glavinić.

Treće mjesto podijelile su ekipe u sastavima: Mario Brečić, Zoran Ivić i Tomo Petković te Markan Šiljeg, Jozo Puljić i Damir Nosić.

Nastavi čitati
NEXTBIKE 300x250px
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250

Najčitanije