Ostanimo u kontaktu
MALIŠIĆ Full Banner 1200px

EUROPE DIRECT DNŽ

U Dubrovniku obilježen Međunarodni dan osoba s invaliditetom

Objavljeno prije

Povodom obilježavanja Međunarodnog dana osoba s invaliditetom, Upravni odjel za zdravstvo, obitelj i branitelje Dubrovačko-neretvanske županije u suradnji s centrom EUROPE DIRECT Dubrovačko-neretvanske županije, danas je u hotelu Lero u Dubrovniku organizirao tradicionalno druženje na kojem je predstavljen Vodič za osobe s invaliditetom kao svojevrsna baza prikupljenih podataka koji će se u narednom razdoblju dalje razvijati i prilagođavati potrebama osoba s invaliditetom kao krajnjim korisnicima

Sve prisutne uvodno je pozdravila savjetnica župana Dubrovačko-neretvanske županije Žaklina Marević, dok je tiskano i elektronsko izdanje Vodiča predstavila zamjenica pročelnice Upravnog odjela za zdravstvo, obitelj i branitelje Nina Skurić. Predstavnici Centra za socijalnu skrb, Jurica Mihović i Marina Topalović, govorili su o pravima osoba s invaliditetom u sustavu socijalne skrbi.

Predstavnice centra EUROPE DIRECT Dubrovačko-neretvanske županije kojeg vodi Regionalna agencija DUNEA, Antonija Odak i Petra Popović, održale su predavanje na temu „Promicanje jednakih mogućnosti kroz EU fondove“.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Interaktivno druženje u hotelu Lero bilo je prilika i za doznati konkretne probleme članova udruga, a na neke od njih su nadležni odmah imali prigode i dati odgovore.

OBAVIJEST IZ HEP-a

Dio Ulice Stjepana Radića u četvrtak ujutro bez el. energije

Objavljeno prije

Photo: Dalibor Urukalovic/PIXSELL

Obavještavaju se korisnici el. energije da će uslijed redovnog održavanja mreže niskog napona u TS 10(20)/0,4 METKOVIĆ 33 isporuka električne energije biti obustavljena u četvrtak, 20.01.2022.godine u vremenu od 09,00 do 11,00 sati.

Bez električne energije bit će korisnici:

– Ulice Stjepana Radića od kućnog broja 42. do 61.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

NAPOMENA :
U slučaju prijevremenog završetka radova, napon će biti pušten ranije.
U slučaju nepovoljnih meteoroloških uvjeta prekid će biti odgođen, a naredni će se uredno oglasiti.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Slatki blagdani Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije