Ostanimo u kontaktu
LPG Narona MAXMART Opuzen
GAZ Benz 1200x400px
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl2
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl1

LOKALNI IZBORI 2021.

U drugom krugu lokalnih izbora u dolini Neretve bilo je i iznenađenja

Objavljeno prije

Novi stari župan Dubrovačko-neretvanske županije je Nikola Dobroslavić koji je pobijedio svog protukandidata Božu Petrova. Dobroslavić je u svim neretvanskim gradovima i općinama dobio više glasova, osim u Pločama.

Najveće iznenađenje prema mnogim procjenama dogodilo se u Opuzenu gdje Ivo Mihaljević nije uspio ostvariti svoj peti mandat na mjestu gradonačelnika. Novi gradonačelnik postao je kandidat grupe građana Ivan Mataga koji je dobio 880 glasova ili 16 glasova više od Mihaljevića.

Novi mandat načelnika Pojezerja dobio je Borislav Dominiković koji je dobio 307 glasova, dok je njegov protukandidat i kandidat grupe građana Matej Marević dobio 256 glasova ili 51 glas manje. Novi stari načelnik Dominiković kratko je rekao :

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740

– Vodio sam vrlo korektnu kampanju, nisam nikoga vrijeđao ni prozivao. Zahvaljujem svima koji su mi dali glas. Nastavljamo s realizacijom svih započetih projekata u interesu svih naših stanovnika. Čeka nas puno posla, – poručio je Dominiković.

Već u prvom krugu svoje nove mandate dobili su gradonačelnik Ploča Mišo Krstičević, te načelnik Slivna Smiljan Mustapić, Kule Norinske, Nikola Krstičević i načelnica općine Zažablje Maja Vrnoga.

Sveznalica 7400xXpx

OTVORENE PRIJAVE

Udruga Biom organizira trening prepoznavanja ptica u Neretvi

Objavljeno prije

Foto: Udruga Biom

Udruga Biom poziva zainteresirane da se uključe u trening prepoznavanja ptica na Neretvi. Trening će se odvijati za dva vikenda 4. i 5. svibnja te 1. i 2. lipnja 2024. na području delte Neretve.

U sklopu treninga održava se jedno uvodno online predavanje i dvije terenske edukacije. Sudionici će imati priliku vidjeti i naučiti prepoznavati vrste ptica česte u svojoj okolici, a uz malo sreće i one vrlo rijetke vrste po kojima su poznate lagune na ušću Neretve.

Na terenu ćemo učiti tehnike prepoznavanja vrsta ptica po izgledu i po glasanju. Trening je besplatan i otvoren za sve bez obzira na predznanje. Za polaznike ćemo osigurati dalekozore, knjige za determinaciju ptica i stručno vodstvo.

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740

Uvodno online predavanje na kojem ćemo se upoznati bit će 3. svibnja u 18 sati. Tereni su predviđeni 4. i 5. svibnja, te 1. i 2. lipnja 2024., no termini su podložni promjenama ovisno o vremenskim prilikama.

Ako ste zainteresirani, najkasnije do 29. travnja 2024. ispunite online prijavnicu.

Sveznalica 7400xXpx
Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Kolači
SNJEŽANA ĆUŽE Biseri 300px

Najčitanije