Ostanimo u kontaktu

PRVE TRI SU NAJVAŽNIJE

U Dječjem vrtiću Metković održana radionica o četiri stupa roditeljstva

Objavljeno prije

Foto: Dječji vrtić Metković

Foto: Dječji vrtić Metković

Jučer je u Dječjem vrtiću Metković održana druga od 11 UNICEF-ovih radionica za roditelje iz ciklusa Rastimo zajedno iz programa za podršku roditeljstvu: Prve tri su najvažnije!

Voditeljice radionice, Davorka ŠutaloMarina Barjaktarević i Karmen Laskač, ovog puta su roditeljima predstavile četiri stupa roditeljstva brižno ponašanje, struktura i vođenje, uvažavanje djeteta kao osobe i osnaživanje djeteta.

Radionica je započela dinamičnom i šaljivom vježbom koja je služila za razbijanje treme, nakon koje su roditelji razgovarali o tome što roditelji trebaju pružiti djetetu i sudjelovali u drugim prigodnim aktivnostima, a ciljevi radionice su, također, bili i osvješćivanje vlastitog shvaćanja dobrog roditeljstva te preispitivanje roditeljskih vrijednosti i ponašanja.

FOTOGALERIJA

Nedjeljna idila na Ušću

Objavljeno prije

Mnoštvo ljudi, idilične prizore i ovoliku razina zena koja se rijetko viđa, jučer je na Ušću ovjekovječio Nikša Margeta u svome albumu “Sunday”. Fotografije dijelimo s vama, jer smo uvjereni da ovolika razina opuštenosti mora djelovati na vas i uljepšati vam ponedjeljak.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama14 300×250
Svadbeni salon Dalmata 300×250

Najčitanije