Ostanimo u kontaktu

DRŽAVNA GEODETSKA UPRAVA

U četvrtak u Opuzenu obilježavanje 20 godina inicijative za provedbu katastarskih izmjera i obnove/ osnivanja zemljišnih knjiga na području doline Neretve

Objavljeno prije

Dolina Neretve

Državna geodetska uprava u suradnji s Gradom Opuzenom, organizira obilježavanje 20 godina od pokretanja inicijative za provedbu katastarskih izmjera i obnovom/osnivanjem zemljišnih knjiga na području doline rijeke Neretve, koje će se održati u četvrtak, 13. rujna 2018., s početkom i 13 sati u prostorima  Grada Opuzena, Trg kralja Tomislava 1, Opuzen.

Piše: Državna geodetska uprava

Više informacija možete saznati putem ove poveznice:
Sređivanje imovinskog, geodetsko-katastarskog i gospodarskog stanja u dolini rijeke Neretve

SHISHA BAR

Najluđu noć u godini provedite u The Best caffeu

Objavljeno prije

TheBestCaffe-ShishaBar1024

Pred sezonu najboljih partya u gradu The Best caffe svoja vrata je otvorio na novoj lokaciji.S naglaskom na Shisha bar smjestio se između Carpe Diema i Amadeusa (u prostoru bivšeg Art caffe-a), svojim posjetiteljima pruža vrhunske noćne zabave te u ugodnom ambijentu opuštanje uz razne tople napitke.

Pazeći na navike svojih posjetitelja The Best caffe u najluđu noć u godini ulazi širom otvorenih vrata. Uz promotivne cijene pića, svojim vjernim posjetiteljima pripremili su Jack i Johnnie party, dok će se za odličnu atmosferu pobrinut DJ Ante.

Svoj stol možete besplatno rezervirati na broj +385 95 5047 478 ili putem inboxa fb stranica The Best caffe i Coco club.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija Sl8 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije