Ostanimo u kontaktu
MALIŠIĆ Full Banner 1200px

GRADSKO KULTURNO SREDIŠTE

U četvrtak otvorenje izložbe Treperenja dubrovačkog slikara Vedrana Grabovca

Objavljeno prije

Vedran Grabovac

U četvrtak, 19. listopada u 19 sati, u galeriji Gradskog kulturnog središta Metković otvorit će se samostalna izložba Treperenja dubrovačkog slikara Vedrana Grabovca i to povodom njegovog pedesetogodišnjeg bavljenja slikarstvom.

Iza imena izložbe Treperenja krije se povjesničar umjetnosti Tomislav Šuljak koji je tako nazvao Grabovčev novi likovni ciklus. U Metkoviću će je otvoriti dr. Antun Karaman, koji je u prigodnom katalogu napisao i predgovor izložbi.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Izložba se organizira uz potporu Ministarstva kulture Republike Hrvatske, Županije Dubrovačko-neretvanske, Grada Dubrovnika te Grada Metkovića.

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Slatki blagdani Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije