Ostanimo u kontaktu

SUDJELUJTE U PROJEKTU EDWARD

U četvrtak Europski dan bez poginulih u prometu

Objavljeno prije

projekt Edward

Ovaj četvrtak, 21. rujna, drugu godinu zaredom provodi se „Europski dan bez poginulih u prometu“. Priključite se i vi projektu Edward i doprinesite povećanju sigurnosti svih sudionika u prometu!

Inicijativa TISPOL-a za smanjenje smrtnog stradavanja i ozljeđivanja u prometu na europskim cestama je u suradnji s Europskom komisijom, političarima, nositeljima strategija i partnerima u području sigurnosti cestovnog prometa iz cijele Europe odabrala 21. rujna za početak projekta Edward, čiji je cilj lako razumljiv iz samog naziva – dan bez poginulih u prometu na europskim cestama.

Zajedničkim se trudom značajno može pridonijeti daljnjem smanjenju smrtnog stradavanja i teškog ozljeđivanja u prometnim nesrećama, kao i nastojanju da takvo stanje bude konstanta, jer, svaki bi dan trebao biti Edward dan.  U provedbu EDWARD-a svi zainteresirani mogu se uključiti na način da putem web-stranice TISPOL-a (https://projectedward.eu/hr/ )   polože prisegu, te da članove svoje obitelji i prijatelje upoznaju s rečenom zakletvom i predlože i njima da istu polože.

Iz tog razloga vas i minevezano uz to jeste li predstavnik državnih institucija, privatnih organizacija, javnih agencija, dobrotvornih organizacija, škola, fakulteta ili ste jednostavno pojedinac kojemu je stalo, pozivamo da se pridružite, podržite projekt polaganjem zakletve i time pridonesete smanjenju rizika i povećanju sigurnosti svih sudionika u prometu.

Položite zakletvu – traje svega nekoliko trenutaka, a pokazuje vašu brigu za smanjenjem rizika i očuvanjem života

Organizirajte događaje – kako biste i vi podizali svjesnost drugih, organizirajte 21. rujna događaje, skupove po školama, radnim mjestima, klubovima…

Prosljeđujte informacije o projektu – tvitajte, prenosite je što većem broju ljudi i neka i oni šalju informaciju dalje

U cilju podizanja razine stanja sigurnosti u cestovnom prometu policijski službenici prometne policije Policijske uprave dubrovačko-neretvanske će u narednom razdoblju, a osobito u četvrtak, 21. rujna na području cijele županije zajednički s policijskim službenicima susjednih policijskih uprava provoditi pojačane aktivnosti usmjerene sprječavanju prometnih nesreća s najtežim posljedicama, ali i svih ostalih prometnih prekršaja.

 

                                    PS za odnose s javnošću PU dubrovačko-neretvanske

                             Andrijana Biskup

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama14 300×250
Svadbeni salon Dalmata 300×250

Najčitanije