Ostanimo u kontaktu

CRVENI KRIŽ METKOVIĆ

U četvrtak akcija darivanja krvi u Opuzenu

Objavljeno prije

Hrvatski Crveni križ Metković najavio je akciju darivanja krvi u Opuzenu. Akcija darivanja će se održat u četvrtak, 30. svibnja u zdravstvenoj stanici Opuzen, u vremenu od 09:00 do 12:30 sati.

– Poštovani darivatelji krvi najavljujemo akciju darivanja krvi u Opuzenu. Četvrtak 30.05.2019.g u zdravstvenoj stanici od 09 do 12.30 sati. Veselimo se vašem dolasku, – pozvali su djelatnici Crvenog križa Metković.

NERETVANSKI PUB KVIZ

U posljednjem kvizaškom druženju prije ljetne stanke pobjedu odnijela ekipa ‘Amaterski nogometni klub Hajduk’

Objavljeno prije

Na Delta kvizu 32/2019 nastupilo je ukupno 15 kvizaških ekipa, a pobjeda je sa 98 bodova pripala ekipi AMATERSKI NOGOMETNI KLUB HAJDUK. Pobjednička ekipa je dobila turu pića od Motela Delta i poklon bonove od Amadeus II d.o.o. Ploče.

Bod manje je upisala drugoplasirana ekipa GABRIJELIN ŽALAC, te su uz turu pića od Motela Delta dobili jumbo pizzu od Fast Fooda Ljiljana. Trećeplasirana ekipa BAZINGA! je dobila poklon paket sladoleda CARMEL ICE, a upisali su 91 bod, dok je bod manje upisala četvrtoplasirana ekipa PUNOGLAVCI, te im je pripala nagrada u obliku poklon ulaznica za Kino Pobjeda Metković. U kategoriji LAKILUZER, tura pića za jedanaesto mjesto je pripala ekipi DVOJAC NA PARIĆE.

Nakon ovog kvizaškog druženja slijedi ljetna stanka, zbog mnoštva događaja u sklopu Opuzenskog lita.

Nastavi čitati
BP OKTAN 300×250

Najčitanije