Ostanimo u kontaktu

CRVENI KRIŽ METKOVIĆ

U četvrtak akcija darivanja krvi u Opuzenu

Objavljeno prije

Hrvatski Crveni križ Metković najavio je akciju darivanja krvi u Opuzenu. Akcija darivanja će se održat u četvrtak, 30. svibnja u zdravstvenoj stanici Opuzen, u vremenu od 09:00 do 12:30 sati.

– Poštovani darivatelji krvi najavljujemo akciju darivanja krvi u Opuzenu. Četvrtak 30.05.2019.g u zdravstvenoj stanici od 09 do 12.30 sati. Veselimo se vašem dolasku, – pozvali su djelatnici Crvenog križa Metković.

METKOVIĆ VEČERAS SVIJETLI ZA VUKOVAR

Upaljene svijeće u Gradskom parku i održan prigodni program povodom Dana sjećanja na žrtve Vukovara

Objavljeno prije

Brojni građani večeras su izašli iz svojih domova i u Gradskom parku zapalili svijeće za žrtve Vukovara te tako odali počast gradu velikih i nikada zaboravljenih heroja.

U organizaciji UOSI ‘Prijatelj’, a ove godine i Gimnazije Metković, već petnaestu godinu zaredom obilježava se Dan sjećanja na žrtvu Vukovara pod motom I u Metkoviću Vukovar svijetli. 

U povorci sa svijećama sudjelovali su i učenici i nastavnici OŠ Stjepana Radića, OŠ don Mihovila PavlinovićaSrednje škole Metković.

U Gradskom kulturnom središtu održan je prigodni program koji su pripremile profesorice Ivanka Ujdur i Martina Pačić s učenicima, a uz njih je nastupio i Župni bend crkve sv. Ilije.

Ovim činom Metković je poslao poruku Vukovaru da se njihove žrtve nikada neće zaboraviti.

Nastavi čitati
BP OKTAN 300×250

Najčitanije