Ostanimo u kontaktu

CRVENI KRIŽ METKOVIĆ

U četvrtak akcija darivanja krvi u Opuzenu

Objavljeno prije

Hrvatski Crveni križ Metković najavio je akciju darivanja krvi u Opuzenu. Akcija darivanja će se održat u četvrtak, 30. svibnja u zdravstvenoj stanici Opuzen, u vremenu od 09:00 do 12:30 sati.

– Poštovani darivatelji krvi najavljujemo akciju darivanja krvi u Opuzenu. Četvrtak 30.05.2019.g u zdravstvenoj stanici od 09 do 12.30 sati. Veselimo se vašem dolasku, – pozvali su djelatnici Crvenog križa Metković.

DUBROVAČKO-NERETVANSKA ŽUPANIJA

Još jedan dan bez novih slučajeva zaraze koronavirusom

Objavljeno prije

U Dubrovačko-neretvanskoj županiji niti danas nema novih slučajeva zaraze koronavirusom.

Od jučer uzetih 15 uzoraka, 6 je negativnih, a za 9 se još čekaju rezultati. Dva uzorka poslanih na analizu prekjučer, a za koje rezultate nismo imali do slanja prošlog priopćenja, su također negativni. Danas je još jedna osoba ozdravljena, također iz Dubrovnika.

Od početka pandemije na analizu u Zagreb je poslano je 3140 uzoraka.

U dubrovačkoj Općoj bolnici broj hospitaliziranih pacijenata pozitivnih na COVID i dalje se nije mijenjao te su na Zaraznom odjelu smještene 2 osobe.

S današnjim danom u Dubrovačko-neretvanskoj županiji više nema osoba u samoizolaciji. Inače, od početka pandemije utvrđeno je ukupno 36 slučaja kršenja samoizolacije.

Stožer CZ DNŽ i dalje apelira na građane da se drže svih propisanih mjera od strane Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo i Stožera civilne zaštite RH.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250

Najčitanije