Ostanimo u kontaktu
JURA SHOP – AKCIJA Vikend

IZBORI ZA VIJEĆA MJESNIH ODBORA GRADA METKOVIĆA

U centru Metkovića do 11 sati glasovalo 5 posto birača, dok prigradska naselja bilježe veću izlaznost

Objavljeno prije

Donosimo vam službene podatke Gradskog izbornog povjerenstva o izlaznosti na Izborima za članove vijeća mjesnih odbora Grada Metkovića na svim biračkim mjestima do 11 sati.

Biračko mjesto broj: 1. Zgrada političkih stranaka,Ulica kralja Zvonimira 20, Metković- za članove VMO CENTAR METKOVIĆ, izišlo je 330 birača, odnosno 4,43% u odnosu na ukupan broj upisanih birača

 Biračko mjesto broj: 2. OŠ Don Mihovila Pavlinovića,Ulica Alojzija Stepinca 2, Metković – za članove VMO SVETI NIKOLA METKOVIĆ, izišlo je 190 birača, odnosno 3,64% u odnosu na ukupan broj upisanih birača

 Biračko mjesto broj: 3. Društvene prostorije,Ulica Ledene Gospe 22, Vid- za članove VMO VID, izišlo je 90 birača, odnosno 13,37% u odnosu na ukupan broj upisanih birača

 Biračko mjesto broj: 4. Područna škola Prud,Prud, Prud- za članove VMO PRUD, izišlo je 61 birača, odnosno 14,18% u odnosu na ukupan broj upisanih birača

 Biračko mjesto broj: 5. Mjesni ured,Dubravica b.b., Dubravica- za članove VMO DUBRAVICA, izišlo je 7 birača, odnosno 11,11% u odnosu na ukupan broj upisanih birača

 Biračko mjesto broj: 6. Društvene prostorije,Glušci- za članove VMO GLUŠCI, izišlo je 19 birača, odnosno 35,18% u odnosu na ukupan broj upisanih birača.

Obišli smo dva najveća izborna mjesta, izborno mjesto za mjesni odbor Centar u Zgradi političkih stranaka i izborno mjesto za mjesni odbor Sveti Nikola u OŠ don Mihovila Pavlinovića:

STOŽER CIVILNE ZAŠTITE DNŽ

U posljednja 24 sata zabilježena su 52 nova slučaja zaraze koronavirusom

Objavljeno prije

U Dubrovačko-neretvanskoj županiji u posljednja 24 sata zabilježena su 52 nova slučaja zaraze koronavirusom (16 utvrđeno brzim antigenskim testom). Radi se o 22 osobe iz Dubrovnika, osam iz Župe dubrovačke, pet iz Konavala i Vele Luke, dvije iz Metkovića, Ploča i Stona, jednoj iz Kule Norinske, Opuzena, Slivnog i s Mljeta te dvije osobe koje nemaju prebivalište na području naše županije.

Ukupno je zaražena 31 muška i 21 osoba ženskog spola, a 36 ih ima utvrđenu epidemiološku vezu.

Izliječeno je 85 osoba: 35 iz Dubrovnika, 15 iz Metkovića, 14 iz Ploča, četiri iz Konavala i Kule Norinske, tri iz Zažablja i Župe dubrovačke, dvije iz Opuzena i Pojezerja, jedna iz Orebića i dvije osobe koje nemaju prebivalište na području naše županije.

U posljednja 24 sata obrađena su 272 uzorka, a od početka pandemije analizirano je ukupno 60 575 uzoraka.

U OB Dubrovnik hospitalizirano je 68 osoba pozitivnih na koronavirus. Šest pacijenata zahtijeva intenzivnu skrb, od čega su četiri na invazivnoj ventilaciji, jedan na neinvazivnoj, a jedan na kisiku..

U samoizolaciji je 1105 osoba, a u posljednja 24 sata nije zabilježeno kršenje mjere samoizolacije. Od početka pandemije zabilježeno je ukupno 638 kršenja mjere samoizolacije.
Stožer CZ DNŽ i dalje apelira na građane da se drže svih propisanih mjera od strane Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo i Stožera civilne zaštite RH.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija Sl5 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije