Ostanimo u kontaktu

MTKVIZ LIGA

U 11. kolu najbolja ekipa ‘Blondies’

Objavljeno prije

Kratak osvrt na sinoć odigrano 11. kolo MTKviza. U nikad izjednačenijoj borbi kroz svih deset kategorija ,gdje se je prvih sedam ekipa smjestilo unutar 40. bodova pobjednika kola donijela je specijalna kategorija “Završni udarac”. Točnim odgovorom sa šestog na prvu poziciju probija se ekipa Blondies i tako sa 780 bodova ostvaruju prvu pobjedu i večeru u hotelu Narenta. Drugo mjesto sa 770 bodova osvojili su Migranti koji su uz Blondies jedini još ponudili točan odgovor na zadnje pitanju (stvaranje Adama), te tako osvojili poklon bon u HAM-HAM- a. Treće mjesto i set ulaznica za kino “Pobjeda” ne igrajući završni udarac osvajaju Pjacari sa 760 bodova.

Sada slijedi kratka pauza, a finalno 12. kolo 4. MTKviz lige održat će se 20. 2. u 19.30 h. Ovim putem pozivamo sve ekipe koje su sudjelovale kroz 4. MTKviz ligu da ako su u mogućnosti dođu na finalno kolo jer smo im pripremili zahvalnice i male nagrade a u poluvremenu kviza domjenak u kojem ćemo se svi zajedno počastiti.

MTKviz

NERETVANSKI PUB KVIZ

Led Tepelinu prvo mjesto, Genijalcima drugo, Retro All Stars i Bijeli lavovi podijelili treće mjesto

Objavljeno prije

Sinoć je u motelu Delta u Opuzenu održan još jedan Neretvanski pub kviz u odličnoj atmosferi te uz izvrstan izbor glazbe. Sudjelovale su 24 ekipe, a prvo mjesto pripalo je ekipi Led Tepelin. Drugo mjesto je osvojila ekipa Genijalci, dok su treće mjesto podijelile dvije ekipe s istim brojem bodova: Retro All Stars i Bijeli lavovi.

Kako bismo vam prenijeli djelić atmosfere pripremili smo vam malu fotogaleriju u nastavku:

Nastavi čitati
Grad Metković – Čestitka

Najčitanije