Ostanimo u kontaktu

SLATKI BOŽIĆ U NERETVI

Turistička zajednica Grada Metkovića poziva na humanitarni sajam

Objavljeno prije

Slatki Božić u Neretvi

Turistička zajednica Grada Metkovića i Srednja škola Metković u Gradskom parku, 18. prosinca 2015. od 16 sati organiziraju „Slatki Božić u Neretvi”. Cilj ove manifestacije je prisjetiti naše sugrađane i upoznati goste s tradicijom i običajima koji se vežu uz vrijeme oko Božića. Osim prodaje različitih uporabnih predmeta, ukrasa, kolača i slastica kakve su nekada naše mame i bake pripremale za Božić, po simboličnim cijenama, moći će se uzeti i recepti kako bi svi zainteresirani imali priliku za Božić sami napraviti neke od tradicijskih kolača i slastica.

Kušajte tradicionalne božićne slastice, popijte vrući čaj ili kuhano vino, nazdravite i zapjevajte Božiću s učenicima i djelatnicima Srednje škole Metković, te Mandolinskim orkestrom KUD-a Metković!

Uz Srednju školu Metković, svoje radove će izlagati i druge ustanove, udruge i kreatativci.

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250

Najčitanije