Ostanimo u kontaktu
MALIŠIĆ Full Banner 1200px

DANI JEGULJE U NERETVI

Trodnevna manifestacija zaključena u Metkoviću

Objavljeno prije

Dani jegulje

Foto: metkovic.hr

Posljednjega dana manifestacije Dani jegulje u Neretvi, koju uz potporu Dubrovačko-neretvanske županije i Regionalne razvojne agencije DUNEA organizira Udruga Maškadur iz Opuzena, danas je dio programa održan i u Gradskome kulturnom središtu Metković.

Nakon što je direktorica Turističke zajednice Grada Metkovića Magdalena Medar Ujdur pozdravila posjetitelje, njima se obratila predsjednica Udruge Maškadur Monika Prović, zahvalivši izlagačima koji su izložili svoje rukotvorine, ali i proizvode poput slatkih džemova od mandarina i smokava te ostalih delicija od plodova doline Neretve. Posebno je zahvalila učenicima Srednje škole Metković i njihovim mentorima, koji su se za kulinarski dio pobrinuli tako što su posjetiteljima pripravljali rižot od žaba, crni rižot te tradicionalni miješani neretvanski brudet od žaba i jegulje. U zabavnome dijelu programa nastupili su Gradska glazba Metković, Klapa sv. Nikola i Mandolinski orkestar KUD-a Metković, dok su plesači toga društva izveli popularni ples Linđo.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Piše: M. Pehar/Metkovic.hr

ZA OSOBNE POTREBE

17-godišnji mladić uzgajao indijsku konoplju

Objavljeno prije

Policijski službenici Policijske postaje Ploče su jučer, 13. srpnja, u poslijepodnevnim satima, držeći prismotru na brdu iznad mjesta Peračko Blato u Pločama, u zalijevanju manjeg nasada indijske konoplje zatekli 17-godišnjeg mladića.

Biljke su, svaka za sebe, bile posađene u kantama sa zemljom koje su se nalazile na djelomično kultiviranom zemljištu.

Kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da je maloljetnik indijsku konoplju uzgajao za osobne potrebe, ali i za dalju prodaju zbog čega je kazneno prijavljen za kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i promet drogama.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Policijska uprava dubrovačko-neretvanska

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Slatki blagdani Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije